Window Wonderland (2013)

Window Wonderland (2013) este o alta comedie romantica marca Hallmark pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si da, stiu, cam toate povestile seamana intre ele si finalul lor este previzibil, dar asta nu le face mai putin placute/dragute/romantice/recomandabile.

Pe scurt, va recomand sa cautati si sa vedeti acest film, mai ales daca aveti o pasiune pentru filmele de dragoste. Presimt ca o sa va placa.

Povestea: Doi angajati ai unui magazin mare din Manhattan, Sloan Van Doren (Chyler Leigh) si Jake Dooley (Paul Campbell), primesc oportunitatea de a-si indeplini visul. Care este acest vis? Acela de a deveni cel/cea care decide designul vitrinelor magazinului. Problema? Cei doi nu se inteleg deloc. Absolut deloc.

El nu pare sa isi bata niciodata capul cu munca, dar talentul lui il ajuta mereu. Ea munceste mereu din greu, dar el pare sa fie intotdeauna mai bun, lucru care o enerveaza incredibil de tare.

Cum vor reusi cei doi sa lucreze impreuna? Cine va castiga promovarea? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “Window Wonderland (2013)”
  1. Formatia Bucuresti January 31, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.