Airsoft, un sport din ce in ce mai iubit in Romania

Counter Strike se numara printre jocurile voastre preferate? Obisnuiati sa va jucati cu arme de jucarie atunci cand erati mici si va doriti sa gasiti o scuza pentru a face asta si acum? Va pasioneaza FPS-urile si vreti sa incercati ceva asemanator in realitate? Perfect! Solutia poate fi doar una, mai precis un sport aparut de ceva vreme in Romania. Numele lui: airsoft!

Nici nu va imaginati cat de distractiv poate fi acest joc pana nu il incercati. Pasionatii au infiintat chiar cluburi sau echipe profesioniste.

Si probabil va intrebati ce este acest airsoft si cu ce se ocupa? Pe scurt, airsoftul este un joc care simuleaza un conflict militar. Un exemplu bun ar oricare misiune din jocul Counter Strike. Ca si in cazul unui conflict militar, jucatorii sunt echipati corespunzator: imbracaminte similara cu cea folosita de militari, arme airsoft (replici ale armelor adevarate), lanterne, echipamente de protectie, dispozitive optice si multe altele. De obicei, actiunea jocului se desfasoara in locuri special amenajate (paduri, foste unitati militare abandonate, cladiri parasite).

Unde puteti sa incercati airsoft-ul? Oriunde! Puteti sa apelati la firmele specializate din majoritatea oraselor mari sau puteti sa incercati sa va organizati singuri. Evident, varianta mai simpla ar fi sa apelati la o firma specializata pentru ca ei se ocupa de totul: echipament (arme, consumabile, imbracaminte, casti de protectie etc.), reguli, loc amenajat. Dar daca stiti sa va organizati, puteti oricand sa incercati singuri un joc de airsoft.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa gasiti o locatie buna pentru o misiune si sa va achizitionati echipamentul. Daca se intampla sa alegeti aceasta varianta si aveti nevoie de echipament, va recomand sa intrati pe airsoft.ro, prima firma din Romania care importa si comercializeaza produse pentru Airsoft. Acolo o sa gasiti absolut tot ceea ce aveti nevoie la preturi foarte accesibile.

Avand o experienta de 12 ani, pe langa replici, echipamente si accesorii pentru airsoft in oferta lor o sa gasiti si produse pentru autoaparare, vanatoare si pescuit, efecte militare si outdoor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa studiati oferta lor. Sunt sigur ca o sa satisfaca toate gusturile.

Spor la joc!

airsoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *