Avantajele jucariilor si a jocurilor sexuale

Ca orice alt joc si jucarie, jucariile si jocurile sexuale isi au propriul temei, din spatele oricarui tabu care face inconjurul lumii. Destinatia lor este precisa. Jocurile si jucariile sexuale au rolul de a transforma un act sexual banal intr-unul plin de extaz si satisfactie. Garantia orgasmului si a implinirii este asigurata, iar relatia dintre doi parteneri de sex opus, fie de acelasi sex, in functie de fanteziile fiecaruia, poate avea o baza mai solida

Atunci cand se remarca nevoia de ceva nou si/sau elemente erotice extra, se recomanda sa iei acest lucru cat mai in serios si sa nu dai continuitate vorbelor fara sens. Sunt multi care nu agreeaza astfel de practic, acest lucru fiind aproape interzis de catre majoritatea persoanelor si cuplurilor care au indus monotonia in relatie si care au dus la sfarsitul acesteia inainte de termenul anticipat.

Jocuriile si aceste jucarii sexuale nu cunosc varsta si limite. Ele te ajuta sa experimentezi lucruri si fantezii noi, iar avantajele sunt multiple. Hai sa descoperim impreuna toate aceste avantaje pe care le au jocurile si jucariile sexuale.

Avantajele jucariilor si a jocurilor sexuale

  • Siguranta

Apeland la jucariile sexuale de calitate vandute prin intermediul unui sex shop autorizat, ai garantia unui moment implinit si sigur. Te simti mult mai sigur in sansele de reusita a unui moment romantic, cat si in ceea ce priveste sanatatea. Sunt foarte multi parteneri care apeleaza la jucarii erotice de pe piata neagra si/sau la obiecte casnice pe care le folosesc in acest scop. Dar este complet gresit! Pentru ca astfel de jucarii iti pot produce numeroase afectiuni clinice care bineinteles, vor prima dup actul indeplinit. Asadar, te poti increde cu usurinta in magazinele specializare, renumite, in produsele acreditate de catre asociatiile competente, respectiv de catre doctori.

  • Extazul

Prin utilizarea jucariilor sexuale, precum aceste vibratoare moderne si atestate clinic, extazul poate fi cu greu descris. Vorbim de experiente noi cu totul si cu totul inedite, de un orgasm ce sparge limitele placerii. Jocurile sexuale armonizeaza un preludiu incitant, fara de care nu se va realiza actul sexual placut si satisfacator, iar jucariile sexuale pot fi utilizate inclusiv individual, de catre orice persoana, chiar si in lipsa unei relatii de cuplu. De exemplu, exista lubrifianti si vibratoare diferite, pentru fiecare sex. Exista inclusiv vibratoare cu un sistem extrem de silentios, astfel incat toata experienta romantica sa ramana doar intre cei patru pereti ai camerei/dormitorului.

  • Discretie

Da, discretia este cea mai importanta dintre toate. De fapt, lipsa discretiei ne face sa privim cu reticenta astfel de aspecte intime. Atunci cand doar tu stii ce se intampla si cum, cand energiile negative sunt eliberate iar corpul este coplesit de o senzatie de relaxare si extaz, totul este altfel.

Ei bine, magazinele inteligente apeleaza la discretie maxima si livraza discret, dincolo de ochii lumii. De exemplu, la Ollo, nu vei gasi niciodata pe un colet detalii intime referitoare la continutul coletului. Poti solicita expres o locatie de unde doar tu sa ridici continutul pachetului, de care sa stii numai tu si pe care sa-l folosesti exact atunci cand simti nevoia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.