Cand te muti la bloc ai numai de castigat!

Atunci cand te muti al bloc, ai numai de castigat si nu o spun vecinii, ci expertii in imobiliare. De cele mai multe ori, atunci cand alegi sa stai intr-un apartament ai tot ce iti trebuie in raza cartierului in care locuiesti. Vasta gama de apartamente Iasi pe care o putem gasi pe fideliacasa.ro este impresionanta, deoarece ofera preturi si locuinte de orice tip si pe orice buget. Iasi este un oras frumos situat intr-o zona favorabila si plin de cultura si un oras al prieteniei.

Fideliacasa.ro promoveaza anunturi cu apartamente 3 camere Iasi

Si apartamente 4 camere Iasi, deoarece piata imobiliara este una din cele mai bune din Romania in momentul de fata. Est deja un fapt dovedit si atesta ca multe familii parasesc orase mari ale Romaniei care altadata erau ravnite, in favoare orasului minune Iasi. Motivul este simplu: Iasi ofera siguranta, liniste insa nu se lasa mai prejos si ofera tot la fel de multe locuri in corporatii si firme, are Universitati prestigioase, institutii de cultura, distractii pentru tineri si o multime de spatii in natura!

Avand in vedere ofeta pentru apartamente noi Iasi este usor sa faci un credit sau sa platesti cash pentru un apartament nou la cheie.

La ce trebuie sa uiti cand cumperi apartamente la cheie in Iasi?

Apartamentele incluse in pachetele la cheie sunt deja dotate cu parchet, gresie si faianta, iar peretii sunt acoperiti cu var sau tapet, toate suprafetele orizontale si verticale fiind finalizate si pregatite pentru a-si primi proprietarii.

Tot ce poarta denumirea “la cheie” este deja racordat la electricitate, gaz, apa si canalizare si ar trebui sa iti ofere in plus si posibilitatea de conectare la Internet si cablu TV.

Mai mult de atat, pretul trebuie sa includa tot ce inseamna obiecte sanitare in camera de toaleta (chiuveta si cada/dus, vas de toaleta +/-bideu), plus chiuveta din bucatarie si bateria aferenta, toate conectate deja la reteaua de apa rece si calda.

Geamurile termopan si usile interioare si exterioare sunt, de asemenea, elemente a caror grija nu ar trebui sa o mai ai din punctul de vedere al achizitionarii si montajului. Este important insa sa verifici daca sunt de calitate si cat de bine protejeaza spatiul, pentru ca o tamplarie de proasta calitate iti va aduce foarte usor pierderi de caldura si facturi mari la curent si gaz, chiar si cu cea mai buna incalzire in pardoseala si o izolatie optima a peretilor.

In categoria climatizare, pachetele complete pot include si sistem de aer conditionat. Avantajul este desigur faptul ca nu trebuie sa te mai ocupi tu de achizitie si mai ales, ca nu mai este nevoie sa se sparga peretii pentru a-l instala ulterior. 

In ansamblurile rezidentiale si in blocurile cu pretentii vei primi in pretul locuintei si un loc de parcare asigurat si eventual acces la o boxa, in care sa iti poti pastra din lucrurile pe care nu vrei sa le depozitezi in casa, sau un spatiu in pod, daca stai la ultimul etaj.

Printre avantajele oferite de aceste pachete premium se mai pot afla: sistem de paza 24/24, cu camere de luat vederi, o incinta accesibila doar riveranilor si loc de joaca pentru copii. Daca acesta este cazul, nu uita sa intrebi de cartela, care iti ofera de regula acces, atat in spatiul rezidential, cat si in bloc, si la lift.

Fideliacasa.ro este o platforma online considerata leader in acest domeniu, deoarece ofera anunturi cu ansambluri Iasi la preturi fara concurenta, intr-un oras la care multi viseaza sa ajunga. Anul 2021 este ideal pentru o schimbare majora sau pentru achizitionarea mai multor locuinte. Orasul Iasi este un mare punct de atractie al Romaniei si, in curand, o forta economica care sa concureze cu actualele orase cheie pentru finante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *