Cand trebuie sa oferim flori?

Iubite atat de catre barbati dar mai ales de catre reprezentantele sexului frumos, florile pot aduce bucurie pe fata oricarei persoane. Din acest motiv ele trebuie achizitionate si oferite de cat mai multe ori, nu doar la ocazii speciale asa cum din pacate se intampla din ce in ce mai mult in momentul de fata.

Nu spun ca lumea nu mai ofera flori fara o ocazie speciala, ci doar ca numarul celor care fac acest lucru ar trebui sa fie mai mare. Asta isi doresc si cei de la buchete.ro, motiv pentru care au introdus optiunea de livrare flori in Bucuresti si in Romania la domiciliu pentru cei care, din diverse motive, nu au timp ori nu pot intra intra intr-o florarie pentru a achizitiona flori.

Cu toate ca florile trebuie acordate fara un motiv anume, exista si situatii in care acestea trebuie oferite, fie ca ne place sau nu. Pentru a nu omite o astfel de ocazie, iata care sunt cele mai importante ocazii in care trebuie sa oferim flori:

* Chiar daca de la un an la altul cadourile pentru ziua de nastere devin din ce in ce mai extravagante, florile nu trebuie sa lipseasca din cadoul pe care il oferim. Pentru a nu fi considerat un gest banal, facut doar din obligatie, trebuie ca florile pe care le oferim cadou sa fie in trend cu anotimpul in care ne aflam.

* Deoarece pe 1 si 8 martie sunt sarbatorite reprezentantele sexului frumos, acesteea trebuie sarbatorite prin oferirea de flori. Si cum primavaa vine cu o gama variata de flori chiar avem de unde alege buchetul de flori pe care sa il oferim de 1 si 8 martie reprezentantelor sexului frumos.

* Desi florile simbolizeaza fericire, dragoste, voie buna, ele sunt solutia prin care ne exprimam compasiunea in momentele nefericite prin care cei dragi noua trec.

* Chiar daca societatea in care traim s-a schimbat foarte mult in ultimii ani florile inca mai reprezinta una dintre modalitatile prin care putem face o impresie buna atunci cand ne aflam pentru prima data in compania persoanelor importante din viata noastra.

Daca mai sus am afirmat faptul ca florile sunt utilizate pentru exprimarea compasiunii, acestea pot fi utilizate la fel de bine si pentru exprimarea bucuriei. Venirea pe lume a unui bebelus reprezinta un exemplu foarte bun in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *