Cele mai enervante lucruri de pe Instagram

1. Chiar nu intereseaza pe nimeni ce mananci tu in fiecare zi. Nu suntem pe Facebook. Nu-ti face griji, suntem siguri ca mananci zilnic. Chiar nu este nevoie sa ne confirmi asta. Daca se mai intampla sa dai peste o mancare mai exotica, ok, poti sa faci o poza. Dar nu ne mai plictisi cu lucruri banale.
Si da, stiu ca exista un studiu care confirma faptul ca mancarea este mai delicioasa dupa ce ii faci o poza. Nu, nu stiu cine isi pierde vremea cu realizarea acestor studii.

2. Nu uploada zece poze (sau mai multe) in decurs de o ora. Este enervant sa vezi foarte multe poze banale, in decurs de cateva minute, de la acelasi personaj. Pur si simplu imi spamezi feed-ul cu prostii si nu ma intereseaza. Unfollow.

3. Pozele cu citate motivationale nu isi au locul pe Instagram. Din nou, nu confundati Instagram cu Facebook. Este chiar asa de greu? Ce urmeaza? Sa puneti bancuri?

4. Pentru domnisoare/doamne: Nu ne intereseaza cu ce sunteti imbracate sau de cate ori va schimbati in fiecare zi. Stiu ca vreti atentie si sunteti dispuse sa faceti foarte multe lucruri pentru a obtine, dar nu mai exagerati.

5. Asemanator cu punctul patru, nu mai exagerati cu selfie-urile. Cateva selfie-uri pe zi? Serios? Cam de cata atentie ai nevoie?

6. Check-in cu poza. Din nou, nu suntem pe Facebook.

7. Hashtag-uri fara numar. 5+ hashtag = spam

8. Poze cu o cafea (Starbucks). Toti hipsterii pun poze cu cafeaua de la Starbucks. Ok, am inteles, iti permiti sa dai peste 10 lei pentru o cafea. Felicitari! Ceea ce trebuie sa intelegi este ca toata lumea isi permite sa mearga cel putin o data in viata la Starbucks. Nu ai facut nimic special.

9. Te uiti la TV? Chiar e nevoie de o poza ca sa ne arati emisiunea/serialul la care te uiti?

10. Poze cu incaltamintea din dotare (adidasi, sandale, pantofi, platforme)… Chiar crezi ca intereseaza pe cineva cu ce te incalti?

11. Poze cu o sticla de bere, vin, whisky, vodka etc. Asemanator cu punctul 1, daca bautura respectiva nu este speciala/rara, poza este banala.

12. Poza are putine like-uri? Nu-i nimic. Poti sa o stergi si sa o pui mai tarziu. Poate ai mai mult noroc.

13. Filtre, filtre, filtre!instagram-mancare Nu stii la ce folosesc, dar le bagi acolo, just in case. Nu se intelege nimic din poza ta? Nu are importanta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *