Cele mai intalnite tipuri de folii pentru smartphone-uri

De fiecare data cand imi cumpar un telefon inteligent caut si huse telefoane potrivite pentru el, deoarece acord o mare importanta protectiei telefonului meu. Pe langa husa, de fiecare data folosesc si o folie de protectie, deoarece astfel telefonul meu e si mai bine protejat.

Atat husa, cat si foliile sunt accesorii pentru telefoanele mobile, accesorii pe care eu obisnuiesc sa le cumpar de la catmobile.ro. Catmobile este un magazin de accesorii GSM care comercializeaza huse Samsung Galaxy S7 Edge, Huawei P9 Lite, Nokia 635, etc.

Ultima husa pe care am cumparat-o de aici a fost o husa Samsung Galaxy S7 Edge. Mi-am zis din start ca un telefon atat de valoros nu poate sta fara o husa de calitate. Am ales husa Samsung Galaxy S7 Edge G935 Flip Nillkin QIN Maro, eleganta, din piele ecologica. Aceasta imi ofera protectie pe intreaga suprafata a smartphone-ului, ceea ce ma asigura de faptul ca acesta e in siguranta. Accesul se face rapid atat la porturi, cat si la butoane, ceea ce inseamna ca e o husa usor de folosit.

Spuneam la inceput ca sunt importante si husele, dar si foliile de protectie. Foliile pe care le poti folosi sunt de mai multe tipuri. Cele mai des intalnite sunt foliile ultra clear. Acestea sunt foarte subtiri si uneori iti dau senzatia ca nu exista. Ele sunt accesibile ca pret si ofera protectie impotriva zgarieturilor.

Cea mai sigura folie de pe piata este folia de sticla. Aceasta este recomandata mai ales atunci cand folosesti o husa de tip bumper. In cazul in care scapi telefonul din mana cu fata in jos, nu se va sparge ecranul, ci folia.

Cea mai preferata folie de catre doamne si domnisoare este folia oglinda. Aceasta, pe langa faptul ca protejeaza, poate fi folosita drept oglinda atunci cand ecranul telefonului este inchis.

Cea mai potrivita folie pentru persoanele care tin la intimitatea lor este folia confidentiala. Cu o astfel de folie doar tu poti vedea ce ruleaza pe ecran. Astfel, te feresti de privirile indiscrete ale celor din jur.

Tu ce tip de folie preferi? Dar de husa? Cauta tot ce ai nevoie la catmobile.ro.

husa-originala-samsung-galaxy-s7-edge-g935-s-view

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *