Compania DDD – Unitate Protejata care vine in sprijinul persoanelor cu dizabilitati

De cele mai multe ori, persoanelor cu dizabilitati le vine foarte greu sa isi gaseasca un loc de munca. Si nu, nu pentru ca nu ar avea competentele necesare sau pentru ca nu pot fizic sa faca unele lucruri, ci pentru ca unii angajatori nu sunt dispusi sa „se complice” cu astfel de angajati.

Sunt insa si companii care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati si care angajeaza astfel de oameni bazandu-se pe cunostintele pe care acestia le au, pe ceea ce stiu sa faca. Pe de alta parte, sunt si firme care functioneaza ca si Unitate Protejata, care vin in sprijinul companiilor care nu au angajate persoane cu dizabilitati, dar si in sprijinul persoanelor cu dizabilitati, oferindu-le un loc de munca.

In Romania, companiile cu peste 50 de angajati sunt obligate prin lege sa angajeze cel putin 4% persoane cu dizabilitati. Daca nu procedeaza astfel, trebuie sa plateasca lunar o taxa cate bugetul de stat. Cei din conducerea companiei DDD incurajeaza firmele sa angajeze persoane cu dizabilitati sau sa colaboreaze cu ei, deoarece sunt o Unitate Protejata.

Mai exact, achizitionand produsele si serviciile DDD, nu trebuie sa mai platesti la stat suma de bani aferenta locurilor din compania ta destinate persoanelor cu dizabilitati. Serviciile furnizate de compania DDD sunt servicii fara de care companiile nu au voie sa functioneze. Serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt obligatorii pentru orice firma. Compania DDD este singura firma deratizare autorizata DDD si Unitate Protejata din Romania, ea avand puncte de lucru in Bucuresti, Timisoara, Targu Jiu si Constanta.

Serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, iar compania respecta toate prevederile legale, avand autorizatie de prestare de servicii de deratizare de la primaria Bucuresti.

Compania DDD si-a inceput activitatea in 2011 si de atunci pana astazi a continuat sa se dezvolte din ce in ce mai mult. In 2014 compania a inceput sa lucreze ca si Unitate Protejata, iar in 2016 a primit autorizatia din partea Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Angajatii cu dizabilitati ai companiei sunt atent selectati cu ajutorul sprijinului venit din partea Fundatiei Motivation Romania.

Daca firma ta are mai mult de 50 de angajati, dar nu are angajate persoane cu dizabilitati, informeaza persoanele responsabile cu acest lucru in privinta faptului ca exista Unitati Protejate cu care ar putea incheia un parteneriat, si care vine atat in sprijinul firmei, cat si in sprijinul persoanelor cu dizabilitati.
Daca vrei sa afli mai multe detalii, intra pe site-ul CompaniaDDD.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *