Cu doua limbi straine viitorul este asigurat!

Cu cat un adult stie mai multe limbi straine, cu atat are sanse mai mari de reusita. Oricare ar fi domeniul lui de activitate, limbile straine ii vor fi de folos. In cazul in care este cercetator, el este nevoit sa citeasca articole din revistele stiintifice internationale, care ii sunt de folos in munca sa. 

Publicatiile stiintifice apar de regula in limbile: engleza, franceza, germana si dupa aceea vin si limbile spaniola si italiana la rand. Dar omul de stiinta trebuie sa isi popularizeze rezultatele cercetarii sale si tot in reviste internationale isi publica articolele, obligatoriu intr-o limba de circulatie internationala.

Si detinerea unei firme mari sau a unei societatii impune cunoasterea unei limbi straine, fiindca in cazul colaborarii cu firme din afara, comunicarea se va face in engleza, franceza, italiana, spaniola sau germana.

Limba franceza se invata mai usor, fiindca seamana mult, cel putin la nivel lexical cu limba romana. Multe cuvinte se intuiesc, dificila fiind gramatica limbii franceza. Gramatica limbii engleze este mult mai simplificata.

Cand se pun bazele stidiului limbilor straine? Primele lectii se dau copiilor de la gradinita. Multi nu vorbesc bine limba romana, cand invata sa salute, sa cante, sa recite sau sa injure in limba engleza.

La ciclul primar predomina lectiile axate pe comunicare orala, de aceea la gimnaziu se aprofundeaza studiul limbilor straine.

Franceza a trecut in majoritatea scolilor ca limba a II-a, iar acum este timpul ca parintii sa comande manual franceza clasa 6 de pe site-ul librariei Delfin, locul unde se afla cele mai bune manuale pentru gimnaziu si liceu din tara.

Comandarea cartilor de la acesta librarie este superavantajoasa fiindca oferta la limba franceza clasa 6 este bogata. Principalele edituri recunoscute in tara pentru calitatea manualelor scolare tiparite de ele colaboreaza cu acesta librarie ca doritorii sa le poata comanda cu usurinta, la cele mai mici preturi.

Nu este deloc gresit sa se comande mai multe manuale de franceza clasa 6, fiindca in ciuda faptului ca programa este aceeasi, transmiterea cunostintelor se poate face diferit in functie de experienta si exigentele autorilor.

Libraria online, prezentata mai sus vine in sprijinul celor care cauta manuale de la o anumita editura, fiindca nu mai alearga pe la toate librariile din oras, ci le comanda de la domiciliu si le primesc acasa.

Este pacat sa comandam numai manualul de franceza pentru copii, ci cumpararea cartilor scolare sa fie un pretext pentru a-i invita la lectura, mai ales ca vacanta inca nu s-a sfarsit si se cunosc beneficiile cititului.

Ii putem chema pe copii langa noi si dupa ce le-am pus manualele in cosul virtual, sa ii indemnam sa isi aleaga si beletristica.

Libraria Delfin insoteste fiecare carte expusa pe site de o prezentare generala menita sa orienteze cumparatorul sau sa starneasca mereu curiozitatea acestuia.

In concluzie, intretineti dependenta copiilor vostri de carti si nu veti regreta! Sigur, este normal sa le dati si dulciuri din cand in cand, sa cumparati si bijuterii fetitelor, dar este ideal sa ii conduceti in librarii si sa ii incurajati sa isi cumpere carti pe care sa le citeasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *