Cum alegem modul vape potrivit si ce lichid folosim?

Cea mai frecventa intrebare in randul persoanelor care opteaza pentru tigarile electronice este „Cum aleg modul vape si ce lichid sa folosesc?”. Nu exista un raspuns clar, ci acesta depinde de preferinte, de buget si de cum iti propui sa utilizezi aceste moduri vape. Astfel, exista diferente intre un kit Innokin Kroma R si orice alt model, la fel cum exista diferentele intre brandurile de masini. 

Kit Kroma-R - Innokin - Black
disonibil pe voore.ro

In ziua de azi, exista o gama variata de moduri vape si accesorii necesare, asa ca nu mai esti limitat la putine branduri, cum se intampla acum cativa ani cand tigarile electronice nu erau atat de populare in Romania.

Tocmai de aceea, alegerea unei tigari electronice si a lichidului potrivit poate fi mai dificila si trebuie luate in considerare mai multe aspecte.

Ce reprezinta moduri vape electronice?

Indiferent ca alegi un kit Innokin Kroma R sau alte produse vape de la Voore, modurile sunt optiunea mai avansata a bateriilor standard. De ce este mai avantajos sa cumperi un mod vape decat o tigara electronica cu baterie standard? Pentru ca modurile permit utilizarea unor baterii reincarcabile, spre deoseberie de cele standard care necesita inlocuire completa atunci cand acumulatorul intern nu mai functioneaza la fel de bine.

Un alt avantaj al acestor moduri vape sau alte produse vape de la Voore asemanatoare este ca sunt prezente intr-o gama variata de dimensiuni, materiale sau forme si ofera posibilitatea folosirii mai multor dispozitive de vaporizare. Acest lucru inseamna ca ai si mai multe variante de configuratie, dupa bunul plac.

Pe langa aceste lucruri, modurile vape permit reglarea voltajului, a wattajului sau a temperaturii. De asemenea, designul lor este mai special datorita ecranului ce permite afisarea diferitelor informatii depsre baterie, voltaj, ohmii rezistenti sau despre functia de reincarcare usb-pass.

moduri tigara electronica - electronice sau mecanice - cumpara de pe voore.ro

Printre produsele care contin asftel de functii este kitul Innokin Kroma R, care este un pachet complet cu atomizor, un mod electronic, capsula, tub sticla de schimb si cablu USB.

Cum alegi lichidul potrivit?

In alegerea lichidului trebuie sa se tina cont de trei aspecte principale: aroma, taria si tipul lichidului. Am scris mai jos cateva informatii importante despre fiecare caracteristica in parte.

     –     Tipul lichidului: Lichidul poate fi compus din anumite arome alimentare, apa, baza si nicotina, dar nu in mod obligatoriu. 

Baza din compozitie poate fi la randul ei de mai multe feluri: baza VG (glicerina vegetala), baza PG (propilen-glicol) sau combinatie dintre PG si VG in diferite concentratii. Deosebirile dintre lichidele cu baza VG, PG sau PG-VG sunt urmatoarele:

  • Baza propilen glicol ofera o aroma curata, tarie ridicata si productie mai mica de vapori.
  • Baza glicerina vegetala ofera o aroma mai dulce, tarie scazuta si o productie mai ridicata de vapori.
  • Baza PG-VG (care este si cea mai intalnita pe piata pentru tigarile electronice) ofera un echilibru al caracteristicilor celor doua.

Pentru cei care nu au mai incercat pana acum tigarile electronice, este recomandat sa testeze la inceput diferite arome si baze pentru a afla care este lichidul preferat. De asemenea, cel mai bine ar fi sa cumperi un kit complet care sa iti asigure toate accesoriile de care ai nevoie pana cand iti faci o idee despre vaping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *