Cum sa tratati porii dilatati de pe obraji

Porii dilatati sunt cauzati de mai multi factori si este important sa folositi produse cosmetice adecvate pentru aceasta conditie. Porii sunt micro-deschideri prin care pielea elibereaza sebumul, care indeplineste o functie de protectie importanta. In unele cazuri, insa, o productie excesiva de sebum provoaca dilatarea acestora, cu un efect decisiv inestetic.

Partea fetei cea mai afectata de porii dilatati este in general zona T care include fruntea, nasul si barbia. Predispozitia genetica, dezechilibrele hormonale, lipsa de elasticitate a pielii si obiceiurile nesanatoase pot agrava situatia odata cu formarea porilor dilatati si pe obraji.

Ce tratamente puteti folosi pentru a scapa de porii dilatati de pe obraji

Identificarea pielii specifice este esentiala pentru a avea parte de un tratament pori dilatati pe obraji. Inainte de a aplica orice produs, este foarte important sa faceti o evaluare a pielii pentru a intelege ce produse sa utilizati. De asemenea, clinica Yiara va poate ajuta sa scanati si sa identificati nevoile pielii in cateva minute cu ajutorul tehnologiei de care dispune. Cu ajutorul Harmony XL Pro puteti rezolva orice neplacere legata de pori dilatati. Acest aparat ofera un tratament pori dilatati laser de calitate, eficient si cu rezultate uimitoare.

Totusi, si acasa trebuie sa aveti grija de piele. Dimineata si seara, rutina trebuie sa inceapa intotdeauna cu o curatare minutioasa a pielii. In primul caz pentru a elimina celulele moarte, in al doilea pentru a elimina orice urma de machiaj, praf si poluanti care s-au instalat in timpul zilei.

Apoi periodic (cel putin de doua ori pe saptamana) este bine sa apelati si la o curatare mai minutioasa, cu un scrub specific care indeparteaza profund reziduurile si impuritatile care ar putea cauza formarea de puncte negre.

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand alegeti lotiunile si scrubul, deoarece, daca folositi produse necorespunzatoare, pielea s-ar putea apara producand mai mult sebum si puteti sfarsi prin agravarea situatiei.

Faza de hidratare este, de asemenea, foarte delicata: se considera deseori ca pielea grasa cu pori dilatati nu are nevoie de hidratant. Nimic mai gresit! Pielea grasa are nevoie de un produs specific, care este regulator de sebum, cu o textura usoara, dar care contine in continuare agenti de hidratare. Specialistii de la Yiara va pot da sfaturi cu ce lotiuni si creme este mai bine sa folositi.

Studiati bine nevoile pielii si folositi zilnic cele mai potrivite produse, fara a uita sa mancati fructe si legume de sezon si sa beti cel putin doi litri de apa pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *