De ce este important sa ne protejam telefonul mobil?

De curand, eu si prietena mea ne-am achizitionat doua telefoane, eu un Samsung Galaxy J7 (2017), ea un Samsung Galaxy A5, tot model din 2017. Pentru ca le-am cumparat de noi, va dati seama ca ne doream sa le protejam cat ma bine, deoarece pana la urmatoarele telefoane o sa mai dureze o perioada de timp.

Pentru protectia acestora am ales sa achizitionam huse si folii din sticla pentru protectia ecranelor de pe huseok.ro deoarece in trecut am mai achizitionat de pe acest site si am fost extrem de multumit. Zis si facut, am “umplut” cosul de cumparaturi si tot ce mai ramanea era sa asteptam comanda. Aceasta a sosit intr-un timp foarte scurt, iar produsele au fost exact asa cum ma asteptam, de calitate.

Pentru ca telefonul este o investitie destul de costisitoare este normal ca acesta sa fie protejat ca atare. Orice accesoriu pentru protectia telefonului este important, mai ales ca nu este deloc scump sa va achizitionati o husa de telefon si o folie de stical buna. Este suficient sa compari valoarea unei huse cu valoarea unui smartphone fie el si unul mid range si o sa intelegi ca merita investitia.

Producatorii telefoanelor inteligente incearca sa le ofere acestor gadget-uri o structura cat mai solida si sa dea in acelasi timp un aspect cat mai placut, insa chiar si asa un telefon fie ca este din plastic, aluminiu sau sticla, tot nu va scapa cu bine in cazul unor socuri sau cazaturi.

Pe langa protectia propriu zisa a unui telefon, care il ajuta sa aiba o durata de viata cat mai crescuta, utilizarea protectiilor este benefica si pentru o posibila revanzare, aspectul device-ului fiind probabil cel mai important factor cand cineva doreste sa achizitioneze un telefon second-hand.

Pentru a va proteja smartphone-urile impotriva zgarieturilor sau a socurilor, noi recomandam site-ul celor de la huseok.ro, datorita produselor de caliatate si dedicate pentru orice model, la preturi promotionale pentru toate buzunarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *