De ce sa apelezi la o spalatorie profesionala de covoare

Exista persoane care considera ca este mai bine sa isi spele covoarele acasa dar si persoane care prefera sa apeleze la serviciile unei spalatorii profesionale. Daca decizi sa apelezi la o spalatorie profesionala pentru a-ti spala covoarele vei beneficia de o multime de avantaje. Noi iti vom prezenta aceste avantaje si iti vom spune de ce trebuie sa tii cont.

Timpul este factorul cheie. Daca esti o persoana ocupata care nu dispune de timpul necesar penru a-si spala covoarele acasa, atunci trebuie sa apelezi la astfel de servicii. Apeland la o spalatorie profesionala de covoare vei beneficia de o experienta capatata de-a lungul vremii, de serviciile unor persoane calificate sa faca acest lucru. Covoarele tale vor fi ingrijite si tratate cu cea mai mare grija si atentie, vor fi parfumate si curatate frumos.

O spalatorie profesionala de covoare va folosi intotdeauna echipamente profesioniste si tehnologii de ultima ora. Aceastea din urma sunt cele care vor oferi covoarelor tale o curatare speciala. Cu ajutorul unui jet de apa covoarele tale vor fi curatate in profunzime, murdaria va fi eliminata total dar si mirosurile urate si bacteriile. Spalatoriile profesionale folosesc doar detergenti speciali care contribuie la pastrarea culorii initiale si le ofera tratamente de cea mai buna calitate. Puteti apela la spalatorie covoare cluj pentru a beneficia de un pret cat mai bun la spalarea covoarelor si de un rezultat garantat.

Majoritatea persoanelor care aleg sa spele covoarele acasa sunt nevoite sa le intinda pe un gard sau pe sarma de rufe. Insa, in 70% din aceste cazuri, dupa spalatul covoarelor apare un miros urat. Daca nu stii acest lucru, iti spunem noi: cel mai important aspect in ceea ce priveste spalatul covoarelor il prezinta uscarea acestora. Uscarea corespunzatoare a covoarelor trebuie facuta in cele mai bune conditii, prin centrifugarea cu ajutorul unor echipamente speciale. Dupa acest pas, covoarele necesita depozitarea in spatii speciale. Se va evita cu orice pret expunerea acestora la soare. Expunerea unui covor la soare provoaca pierderea culorii acestuia. Produsele profesionale folosite de o spalatorie de covoare garanteaza inlaturarea 100% a prafului, acarienilor, a produselor de grasime si a altor microbi.

Odata cu trecerea anilor, spalatoriile profesionale de covoare au evoluat enorm deoarece majoritatea oamenilor au inceput sa realizeze cat este de greu sa speli un covor in cele mai bune conditii.

Un alt avantaj demn de mentionat al spalatoriilor profesionale de covoare este transportul. Firma vine si ia covorul acasa. Dupa spalare il aduce inapoi. Unele firme ofera si serviciul de instalare a covorului in locuinta.

Nu mai are rost sa cheltui bani pe produsele de curatare gen detergenti, perii sau altele. Daca stai si faci o socoteala simpla, suma cheltuita pe acestea este echivalenta cu apelarea la serviciile unei firme specializate in acest sens. Vei ajunge singur la concluzia ca nu mai merita sa iti speli covoarele acasa. Produsele si echipamentele pe care le folosesti tu acasa pentru spalarea covoarelor le vor spala doar superficial. In plus, tu, neavand experienta necesara, risti sa deteriorezi fibra covorului.

Drept urmare, scuteste-te de efortul pe care ar trebui sa il depui cu caratul, batutul si spalatul covoarelor. Timpul tau liber este pretios, poti profita altfel de el. Accesati spalatorie covoare cluj pentru mai multe informatii.

covor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *