De ce uleiurile presate la rece sunt mai bune decat cele obisnuite

Inainte sa trecem la subiectul articolul, probabil va intrebati ce este uleiul presat la rece extravirgin. Pe scurt, acest tip de ulei este un produs 100% natural si de cea mai buna calitate, indiferent daca este de floarea soarelui, de dovleac, de susan, de nuca, de soia sau din orice alte seminte oleaginoase. Daca tineti la sanatatea voastra si vreti sa aveti un regim alimentar cat mai natural cu putinta, atunci uleiul presat la rece extravirgin este un prim pas obligatoriu pentru o viata sanatoasa.

Observand o atractie tot mai puternica o oamenilor pentru o viata cat mai sanatoasa, o firma romaneasca, 2E prod, a fost prima din Romania care a fabricat si promovat uleiul presat la rece extravirgin, pur, intr-o gama foarte variata, printr-o tehnologie unica, originala, cu ajutorul utilajelor concepute si realizate chiar in cadrul firmei. Astfel a luat nastere si marca lor proprie Cardinal.

De ce sa consumati produsele Cardinal (autohtone, naturale, sanatoase, cu certificare BIO) in locul uleiurile rafinate/obisnuite? Din mai multe motive:

1. Produse 100% naturale
Dupa cum v-am mai spus, uleiurile presate la rece sunt 100% naturale. O dieta sanatoasa trebuie sa inceapa cu un ulei natural.

2. Prospetime
Gama de uleiuri presate la rece va garanteaza aceasta prospetime. Mai precis, firma 2E prod garanteaza acest lucru. De ce? Pentru ca toate produsele sunt fabricate cu cel mult 20 de zile inainte de a fi comandate, totul datorita unui sistem managerial competent si extrem de eficient al firmei romanesti.

3. Cele mai mici preturi de pe piata romaneasca
Avand in vedere investitiile permanente in tehnologie si modernizare, puteti sa fiti siguri ca uleiurile presate la rece extravirgine vor avea mereu cele mai bune preturi de pe piata. Bineinteles, preturile sunt afisate pe site. Puteti oricand sa le comparati cu cele ale concurentei. Asta daca se intampla sa gasiti o astfel de concurenta.

4. Calitate certificata si garantata
Cu o experienta de peste 20 de ani, calitatea produselor Cardinal poate fi certificata de miile de clienti multumiti. Si daca asta nu este de ajuns, atunci trebuie sa stiti ca marca autohtona este inregistrata, cu renume si consecventa in calitate. Mai mult, uleiurile presate la rece sunt monitorizate permanent de organismele abilitate din tara, dar si din Uniunea Europeana, in magazinele din alte tari, in care se comercializeaza acest ulei.

5. Livrare rapida
Comandati astazi, maine aveti produsele acasa. Comenzile de peste 300 de lei scapa de plata transportului. Comenzile de peste 500 de lei beneficiaza de discount. Plata ramburs.

6. Daca se intampla sa nu gasiti produsele Cardinal in cel mai apropiat magazin sau nu aaveti posibilitatea sa faceti comenzi online, atunci puteti sa olicitati celui mai apropiat magazin naturist aprovizionarea cu aceste produse.

Bineinteles, as putea sa va spun si alte motive, dar sunt sigur ca niciunul nu o sa va convinga asa cum o sa o faca testarea propriu-zisa a produselor. Vreti un stil de viata sanatos? Incepeti prin folosirea unor produse naturale.
Site-ul celor de la 2E prod il gasiti aici: 2e-prod.ro.

ulei-presat-la-rece-cardinal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *