Elicoptere cu telecomanda, un cadou pentru orice varsta

Un elicopter cu telecomanda este mai mult decat o jucarie pentru cei mici. Manuirea gadget-urilor radiocomandate se numara adeseori printre hobby-urile adolescentilor si chiar ale adultilor. Insa alegerea acestora poate reprezenta o enigma atunci cand nu le cunoastem particularitatile. Iar bataile de cap se amplifica daca intentionam sa ne surprindem apropiatii cu unul dintre modelele de elicoptere cu telecomanda prezente in magazinele online sau offline.

SH 8829
Modelul SH 8829 ce functioneaza pe 4 canale, se bucura de cele mai performante insusiri specifice unui elicopter cu telecomanda de dimensiuni moderate. Frecventa de 2,4 GHz impiedica orice interferenta cu semnalele altor dispozitive similare. Structura coaxiala ii imbunatateste stabilitatea in timpul zborului, in timp ce rotorul metalic ii ofera o rezistenta suplimentara.

elicoptere cu telecomanda SH 8829

Este un exemplar cu telecomanda usor de manevrat, cu o autonomie de circa 10 minute. Datorita stabilitatii in aer, poate fi condus intr-un timp relativ scurt, fara sa aiba nevoie de modificari la reglaj. Se recomanda sa fie utilizat de catre adolescenti sau adulti, indeosebi in spatii deschise, lipsite de obstacole.

Syma S800G
Modelul face parte dintr-o excelenta familie de elicoptere cu telecomanda Syma. In ciuda dimensiunilor reduse comparativ cu ”fratii” sai mai mari, S800G le ofera celor pasionati o experienta comparabila cu orice alt elicopter electric. Este un gadget fabricat pentru a fi oricand gata de zbor, ce nu necesita experienta nici pentru a fi ansamblat, nici pilotat.

elicoptere cu telecomanda Syma S800G

Dimensiunile reduse, dar si greutatea il recomanda drept un produs optim entry level. Ideal pentru incepatorii peste 14 ani, este un exemplar perfect pentru a face practica de zbor. Totodata, le este destinat si celor care vor sa se apropie de modelism, fara insa sa cheltuie prea mult.

iHelicopter Light Speed iCam
Avem in fata un elicopter aflat in top-ul gadget-urilor premiate de Sunday Times, ce poate fi ghidat cu ajutorul unui smartphone de tipul iPhone sau Android. Datorita videocamerei digitale montate sub carcasa, se pot efectua din zbor filmulete sau fotografii. Aparatul foto are in dotare un senzor de 0,3 megapixeli, ceea ce-i limiteaza performanta la fotografii standard, nefiind capabil de HD. Transmitatorul de pilotare se bazeza pe razele infrarosii si garanteaza o raza de actiune de maxim 10 metri.

iCam Helicopter este unul dintre visele pasionatilor de fotografie, ce-si doresc sa imortalizeze diferite imagini din unghiuri cat mai neobisnuite. Avand un pret moderat raportat dotarilor, reprezinta unul dintre cele mai accesibile elicoptere cu telecomanda tehnologizate.

iHelicopter Light Speed
La fel ca si modelul prezentat anterior, este un elicopter ce poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului, fiind compatibil cu dispozitivele de la Apple, Samsung, HTC, Motorola sau Sony Ericson. Fara sa fie doar confortabil de utilizat, iHelicopter Light Speed este considerat unul dintre cele mai fascinante modele radiocomandate. Giroscopul integrat ii adauga stabilitate, in timp ce integrarea acumulatorului contribuie la reducerea costurilor cu bateriile.

Acest exemplar poate fi considerat drept unul cu un impact scenic deosebit, intrucat nu ne este dat sa vedem in fiecare zi un elicopter in zbor, controlat de un smartphone. Cu o autonomie de circa 6-8 minute, este un produs recomandat pentru oricine a depasit varsta de 14 ani si isi doreste o binemeritata repriza de zbor radiocomandata.
Oricare dintre modelele de elicoptere cu telecomanda prezentate, ar putea deveni o alternativa in locul cadourilor comune, pentru pasionatii de modelism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *