Idei de amenajare living netraditional – comod si estetic

Nu trebuie să urmezi tradițiile obișnuite. De exemplu, nu trebuie să pui o canapea clasică în living. Așează un grup de fotolii puf, o bancă sau un șezlong.

Una dintre cele mai importante schimbări în evoluția designului camerei de zi este că nu trebuie să urmezi tradițiile obișnuite. De exemplu, nu trebuie să pui o canapea clasică în living. Așează un grup de fotolii puf, o bancă sau un șezlong.

Mai jos voi vorbi despre cele mai faine idei amenajare living pentru a te ajuta să alegi stilul potivit camerei tale.

Principalele tendințe în designul modern al camerei de zi

Tendințele moderne de amenajare a încăperilor, includ utilizarea materialelor naturale. Cel mai adesea este vorba de lemn, diferite tipuri de metal, sticlă și piatră. Interiorul camerei de zi combină nuanțe de alb, galben, albastru, roz, verde și gri. Trebuie să alegi nuanța care îți place și să o asortezi cu culorile apropiate.

Tips and tricks pentru amenajarea livingului

  • O măsuță de cafea funcțională este o soluție excelentă pentru un spațiu mic de living.
  • Birourile compacte sunt perfecte pentru a elibera spațiul.
  • Folosește
  • structuri metalice din aur, argint și bronz în mobilier sau decorațiuni care vor adăuga o atmosferă și o
  • patină
  • deosebită.
  • Mesele auxiliare, cu dublă utilizare și consolele pentru canapele, vor elimina piesele de mobilier voluminoase, cum ar fi biblioteci
  • le și bufetele.

Pentru a face camera vizual mai mare, se adaugă oglinzi.

Amenajarea unui living în mansardă

Acest tip de design presupune un număr mare de structuri metalice, țevi și pereți de cărămidă.

Utilizarea culorilor contrastante, într-un astfel de interior nu este de dorit – adăugă nuanțe mai calde și neutre.

O alternativă la pereții de cărămidă este utilizarea panourilor de plastic sau a tapetului foto luminos sub formă de scânduri din lemn. Cel mai bine este să folosești parchet laminat, este ușor de curățat, este ieftin și se montează ușor.

Când ai de-a face cu spații deschise, este de preferat să nu folosești mobilier în miniatură. Structurile masive sunt mai potrivite.

Camera de zi în stil Provence

Un astfel de interior este de obicei proiectat în două sau trei culori, obligatoriu – o nuanță maro. Stilul Provence nu tolerează culoarea neagră în design. Se caracterizează îndeosebi printr-o notă de antichitate.

Piatra artificială sau tapetul sunt folosite pentru decorare. De asemenea, designerii recurg la finisarea cu zgârieturi pe pereți.

Un șemineu decorativ este potrivit pentru apartamente, acesta vor adăuga un plus de confort.

Se folosesc o mulțime de textile, modele florale, accesorii și decor DIY.

Camera de zi în stil minimalist

Interiorul camerei de zi în stil minimalist este realizat cu un număr mic de elemente decorative și mobilier multifuncțional.

Pentru a depozita cărți și bijuterii se folosesc rafturi plutitoare.

Într-o cameră de zi minimalistă, fotoliile puf sunt cele mai potrivite piese de mobilier care creează o zonă de relaxare.

Fotolii puf în interior – o alegere elegantă și confortabilă

Original și confortabil, practic și elegant, convenabil și mobil – toate aceste epitete pot fi atribuite cu ușurință, piesei de mobilier, incredibil de populare în zilele noastre – Fotolii Bean Bag LazyBoy. O alternativă excelentă la fotoliu sau canapea.

Fotoliile bean bag sunt cele mai folosite în stilurile moderne. Loft, hi-tech, avangard, country, romantic – toate aceste stiluri acceptă cu ușurință prezența mobilierului moale.

O cameră de zi eclectică este făcută, literalmente, pentru fotolii puf. Accente luminoase sau elemente interioare care se îmbină cu paleta generală a camerei, acestea vor face parte din imaginea originală, unică, a camerei. Avantajul acestui stil, permite alegerea, nu numai a formelor și dimensiunilor, ci și a soluțiilor de culoare și textură. Pufuri tip pară, cu huse tricotate sau confecționate din țesătură pentru a se potrivi cu culoarea pernelor – nu există nicio limită la opțiunile pentru decorarea zonei de relaxare.

Indiferent de stilul în care este realizat livingul tău, prezența unui fotoliu adaugă întotdeauna originalitate, stil și tinerețe caracterului interiorului. Doar un singur obiect de design al camerei comune poate schimba semnificativ întreaga imagine.

Concluzie

Ce stil să alegi este decizia personală a ta. Depinde de mărimea camerei, gusturi și posibilități. Acordă o atenție deosebită alegerii mobilierului, care trebuie sa fie practic și confortabil.

Este mai bine să implementezi o cameră de zi într-un singur design, luând în considerare toate caracteristicile sale. Dar nu uita să alegi materiale de finisare de înaltă calitate, care să reziste mult timp și să nu dăuneze sănătății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *