In lupta cu kilogramele

In ultima vreme am avut atat de multe de facut incat s-ar putea spune ca am uitat sa am grija de mine. Munca, stres, oboseala… Toate aceste lucruri adunate, combinate cu un program haotic de mancare au dus la un “rezultat” nu prea agreabil pentru mine. Pe scurt, am luat cateva kilograme in plus si acum fac tot posibilul sa scap de ele.

Daca faci sport pentru o perioada lunga de timp, esti aproape obligat sa nu te opresti, chiar daca reduci intensitatea antrenamentelor. De ce? Pentru ca si o perioada scurta de neglijenta, la care se aduna si mancarea proasta pe care o mananci la ore tarzii, iti poate aduce surprize destul de mari. Iar surprizele vin sub forma kilogramelor.

Solutia? Pe langa faptul ca acum am grija ce mananc (si cat mananc), am adaugat si sala in aceasta “ecuatie”. Evident, cel putin la inceput, antrenamentele m-au dat peste cap. Dar a meritat efortul. Deja am slabit cateva kilograme si ma simt mult mai bine.

Mergand la sala, avand in vedere antrenamentele destul de intensive pe care le fac, mi-au fost recomandate si cateva suplimente alimentare. Printre ele se numara si Universal Nutrition Animal Flex. Care este rolul acestor suplimente alimentare?

Pe scurt, cu cat faci mai multe exercitii/cu cat fortezi mai mult corpul, cu atat creste riscul accidentarilor. Indiferent cat de invincibili te-ai crede, corpul intotdeauna are o limita si ar fi bine sa ai grija sa nu o depasiti.

Fiind cea mai buna si mai completa formula a suplimentelor alimentare care sustin articulatiile si ligamentele, Universal Nutrition Animal Flex o sa va alimenteze fundatiilor corpului pentru a va ajuta sa va protejati articulatiile de deformare si zdrobire.

Contine:
– substante care reduc durerea si permit reabilitarea
– vitamine si minerale care mentin oasele in stare optima
– componente care permit lubrifierea articulatiilor, ceea ce le mareste amortizarea in timp ce ridica greutati mari
– substante care ajuta la restabilirea si repararea tesuturilor comune

Va recomand sa va achizitionati aceste suplimente daca aveti de gand sa mergeti la sala pentru o perioada indelungata. O sa vedeti imediat efectul acestor suplimente. Daca doriti, puteti sa le achizitionati de pe un site de suplimente pentru sportivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *