Keno Collection – Organizator elegant de birou din lemn

Chestiile aruncate la intamplare pe biroul tau nu ofera un aspect placut. Studiile au aratat ca un birou organizat creste productivatatea. Studioul de design Keno vine in sprijinul dumneavoastra cu o colectie de accesorii din lemn elegante pentru a va organiza lucrurile pe birou.

Keno ofera o colectie de 3 accesorii din lemn care va ajuta la organizarea biroului, un suport din lemn pentru telefon, dock din lemn pentru Apple Watch ce ofera incarcare cu ajutorul incarcatorului dvs original si un suport din lemn pentru ochelari, chei si alte lucruri care va trebuiesc zi de zi.

Cele 3 module sunt separate, dar se pot conecta intre ele cu ajutorul magnetului integrat. Toate acestea se pot rearanja dupa cum doriti. Sunt realizate din lemn de stejar cu incrustatii de pluta moale pentru a nu va zgaria telefonul, ceasul sau ochelarii, iar piciorusele anti-alunecare sunt din cauciuc.

Acccesoriile Keno pot fi folosite pe birou, noptiera de langa pat sau chiar pe mobila de bucatarie.

Fiecare modul Keno costa 199 lei, iar la cumpararea celor 3 module, folosind cuponul de reducere KENOOFF beneficiati de o reducere de 70 lei, livrarea fiind gratuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *