O metoda igienica de a stoca sapunul

Odata cu renovarile pe care le-am adus anul acesta barului meu, am schimbat anumite lucruri de igiena si la baie. In trecut, foloseam bare de sapun care dispareau mereu. Pentru mine a fost intotdeauna o enigma, de cat de scump sa fie sapunul sau poate ca unii prefera un sapun folosit de alte persoane necunoscute. Toate aceste “furturi” mi se intamplau cel putin o data pe saptamana, mai ales cand juca echipa locala si se adunau suporterii.

Cand am decis ca voi renova, m-am gandit sa adopt o metoda prin care sapunul nu avea cum sa mai dispara.

Intrand pe site-ul Sanito.ro am descoperit gama de dozatoare Tork pentru sapun lichid. Pe langa faptul ca este mult mai igienic decat sa atingi aceelasi sapun pe care l-au mai atins alte 100 de persoane, sapunul din acest dozator nu poate fi golit sau umplut de persoana responsabila ce detine cheita dozatorului.

Pe site-ul Sanito.ro gasim este un magazin de incredere, deoarece magazinul lor face business de peste 12 ani, aprovizionand toate marile lanturi de magazine, spitale si farmacii din Romania. Sanito este un magazin de care nu se poate lipsi nicio firma care se respecta, deoarece pune la dispozitie doar cele mai bune produse din gama detergentiilor si a dezinfectantilor.

Persoanele care activeaza in domeniul alimentar sau cei care detin un business in acest sector, cunosc importanta regurilor de igiena. Dar, folosind produsele Tork, care se pot achizitiona de pe Sanito, igiena va fi sinonima cu business-ul vostru.

Tork detine o gama foarte mare de produse igienizante iar daca tot am cumparat acest dozator, m-am gandit ca este cazul sa mai achizitionez alte 4 dozatoare de gel igienizant pe care aveam sa le amplasez in bar si unul la baie, langa dozatorul de sapun lichid.

Am fost foarte multumit de promptitudinea magazinului Sanito.ro, deoarece acestia si-au onorat comanda in doar 2 zile.

Doresc sa recomand produsele Tork mai departe, deoarece am ramas foarte multumit de calitatea lor si eficienta de care dau dovada. Aceste dozatorare, odata fixate in perte nu pot fi date jos usor decat de persoana care le-a montat si pezinta un aspect modern, placut ochiului.

Sunt atat de multumit de aceste dozatoare incat consider ca ar trebui sa instalez si la mine acasa unul, deoarece nu ocupa spatiu si este eficient. Aceste dozatoare nu sunt deloc costisitoare, iar aspectul modern va arata foarte frumos in orice incapere. Dozatoarele Tork pot fi instalate atat in baie cat si intr-o bucatarie, in garaj sau chiar in casuta din gradina pentru a te putea curata dupa ce termini treaba.

Dozatorul de sapun se poate umple folosind produsele Tork ce pot fi achizitionate de pe site-ul Sanito.ro. Acesta detine o gama foarte buna de sapunuri lichide si dezinfectanti foarte eficienti, deoarece ofera garantia de a elimina 100% din bacterii.

Recomand tuturor sa incerce minunata gama de produse pentru curatenie si dezinfectare Tork, ce poate fi achizitionata exclusiv de pe Sanito.ro, site-ul care aduce cele mai bune solutii pentru curatenia locuintei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *