O seara de neuitat cu prietenii

Atunci cand faci o petrecere la tine acasa, nu este usor sa satisfaci gusturile fiecaruia, insa un lucru cu care eu si prietenii mei suntem de acord este ScandicVodka. Aceasta vodka fina, marca Scandic Distilleries, este ideala pentru a face cele mai delicioase cocktail-uri si long drink-uri.

Am descoperit Scandic Vodka datorita unui prieten care este barman si ne-ad ezvaluit secretele celor mai bune cocktail-uri. Intotdeauna m-am intrebat cum se fac cele mai bune cocktail-uri si de ce sunt mai interesante atunci cand le consumi la terasa. Amicul meu, barmanul, mi-a confirmat ca secretul consta in Scandic Vodka si in tipurile de arome pe care le folosesti. De cand ne-a dezvaluit secretul eu, si prietenii mei organizam concursuri de facut cocktail-uri in fiecare weekend, deoarece este o activitate care ne aduce mai aproape.

ScandicVodka este o bautura alcoolica foarte buna, deoarece are toate caracteristicile unei tarii de calitate.

Avantajul de a folosi Scandic Vodka la cocktail-uri este ca se poate gasi in aproapeorice magazin, are un pret accesibil si poate fi cumparata in sticle de 500ml,700ml sau 2L. De asemenea, Scandic Vodka se poate cumpara si in flacoane PET de200ml si 500ml, pentru cei care trebuie sa o transporte in siguranta pana la domiciliu.

Weekend-ul trecut, am facut cel mai lung concurs de cocktail-uri, deoarece am avut la dispozitie doua sticle de Scandic Vodka de 2L. Desi cantitatea a fost destul de mare, nu am suferit de mahmureala a doua zi, deoarece alcoolul din ScandicVodka este pur si nu afecteaza organismul.

Cocktail-urile care au fost cele mai apreciate la ultimul concurs au fost Old Glory si Icelandic Pear, astfel ca am sa va dezvalui cum puteti realiza acestecocktail-uri delicioase folosind Scandic Vodka.

Old Glory este un cocktail revigorant, cu aroma intensa de fructe de padure. Pentru a realiza un astfel de cocktail aveti nevoie de:

 • 60 ml Scandic Vodka
 • 8 coacaze
 • 30 ml suc de lamaie proaspat
 • 30 ml sirop de zahar
 • 45 ml Pinot Noir

Este un cocktail simplu de facut, ce combina fructele de padure si lamaie revigoranta. Este indicat pentru cei care vor sa petreaca toata noaptea, fara repercursiuni.

Cel de-al doilea cocktail se numeste Icelandic Pear si este varianta mai light, apreciata de catre fete. Acesta se prepara usor, iar ingredientele necesare pentru prepararea acestuia sunt:

 • 40 ml Scandic Vodka
 • 15 ml suc de lamaie proaspat
 • 7 ml sirop de zahar
 • 50 ml suc de pere
 • 10 ml de sampanie

Toate ingredientele se amesteca intr-un shaker si se servesc direct sau cu gheata pisata.

ScandicVodka este cea mai buna alegere atunci cand doresti sa petreci alaturi deprietenii tai, deoarece aceasta bautura alcoolica este foarte convenabila din punct de vedere al pretului si al calitatii.

One Response to “O seara de neuitat cu prietenii”
 1. Cris February 13, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *