O vacanta in SUA

SUA este o tara foarte mare si cu siguranta veti avea numeroase locuri pe lista “de vizitat”. O vacanta in SUA poate fi o idee perfecta pentru o vacanta costisitoare, dar de neuitat. Optand pentru o astfel de vacanta, o sa aveti amintiri care o sa dureze o viata intreaga.

Daca va veti decide sa mergeti in SUA (si veti gasi bugetul necesar), nu ar trebui sa ratati Casa Alba, dar nu uitati sa va pregatiti din timp. In ziua de azi este mai greu de vizitat, dar daca veti reusi sa mergeti cu un grup, atunci sansele de a o vizita vor creste. Pare absurd, dar programarile pentru o vizita se fac cu 6 luni inainte.

Las Vegas ar fi un alt punct de pe lista. Probabil stiti ca, initial, a fost un paradis fiscal guvernat de mafie. Nu ca acum nu s-ar mai face manevre pe-acolo. Bulevardul Las Vegas este o atractie pentru numerosi turisti. Aici veti gasi 19 dintre cele mai mari 25 de hoteluri din lume. Si sa nu uitam de cazinouri pentru ca Las Vegas ar putea fi numita capitala jocurilor de noroc.

Un alt punct de atractie il reprezinta Cheile Floridei. Cheile Floridei reprezinta un lant de insule tropicale. Avand in vedere zapada de afara, un pic de soare si de plaja intr-o zona tropicala nu suna rau, nu-i asa?

Daca ajungeti in SUA, Cascada Niagara ar fi un alt punnct de pe lista. Aceasta cascada este cea mai cunoscuta minune naturala de pe continentul nord-american, ea avand peste 14 milioane de turisti anual.

Podul Golden Gate a devenit un simbol al orasului San Francisco, dar si pentru Statele Unite ale Americii. In perioada cand a fost construit, acesta era cel mai lung pod suspendat din lume.

Chiar si Parcul National Yellowstone reprezinta o atractie pentru numerosii turisti care ajung in Statele Unite. Aici veti avea parte de o zona salbatica, cu multe izvoare si gheizere. Acest parc reprezinta caminul pentru numeroase specii, de la ursi negri, la grizzly.

Desigur, o vizita in orasul care nu doarme niciodata nu ar strica. Da, ma refer la New York. Sincer sa fiu, sper ca macar o data in viata asta sa ajung in New York si Los Angeles. Probabil ar trebui sa ma apuc de strans bani…

– Guest Post –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *