(P) Protectie in caz de supratensiune sau suprasarcina

Inca imi aduc aminte de cum intr-o clipa jumatate din piesele calculatorului meu s-au “prajit”. Asta se intampla acum foarte multi ani. Fiindca vremea era infecta (ploua, tuna si fulgera) iar la televizor nu aveai ce vedea (ca de obicei) singura mea ocupatie ramanea calculatorul.

Mai pe scurt imi omoram timpul jucandu-ma. La un fulger mai puternic insa, bucuria mea s-a dus extrem de repede. Datorita unei supratensiuni (si pentru ca pc-ul nu avea niciun fel de protectie) jumatate din piesele calculatorului s-au dus pe apa sambetii. Mai precis : hard disk-ul, sursa, modem-ul si placa de baza.

Ce este de facut pentru a evita astfel de neplaceri ? Foarte simplu. Aveti nevoie de protectie la supratensiune. Mai precis aveti nevoie de PWUPS-650VA-AA01, un echipament care ofera protectie in cazul situatiilor de supratensiune sau suprasarcina.

Pe langa pc-ul din dotare acest echipament poate proteja si restul echipamentelor electronice pe care le aveti (televizor, combina audio, sistem de sunet, DVD player).

PWUPS-650VA-AA01 ofera 6 prize schuko, permitand conectarea simultana a pana la 6 echipamente. Dintre acestea, trei beneficiaza si de un acumulator care asigura functionarea echipamentelor pentru o anumita perioada, in cazul unei intreruperi accidentale a alimentarii cu tensiune.

Specificatiile complete le gasiti mai jos :

Pret recomandat 269 RON

Cod produs PWUPS-650VA-AA01
Putere 650VA / 325W
Tensiunea nominala la iesire 230Vac
Variatia la tensiunea de intrare 172~272Vac
Frecventa 50 / 60 Hz Auto detectare
Prize 6 Prize
– 3 prize cu protectie si conectate la baterie
– 3 prize cu protectie
Protectie la supratensiune 480 Joules
Timpul de transfer la baterie / AC < 4 ms Protectie internet RJ45 (1 in / 1 out)
Protectie priza coaxiala 1 in / 1 out
Software Software management inclus
Port comunicare USB
Tipul bateriei Sigilata si protejata imotriva prafului
– baterie fara plumb si acid
Specificatii Baterie 12V/7AH x 1
Temperaturi de functionare 0 ~ 40 C

n’Joy (cei care distribuie acest produs) este o marca inregistrata romanesca de produse IT care a luat nastere in anul 2006 si reprezinta divizia de consumer a producatorul RPC. Avand o crestere constanta si organica n’Joy si RPC si-au consolidat una din primele pozitii intre marcile IT inregistrate din Romania dezvoltand peste 20 de categorii distincte de produse pana astazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *