Prostii si Biserica SRL

In caz ca nu sunteti la curent cu stirile, reprezentantii Bisericii SRL tocmai ne-au facut “neinitiati”. Da, ne-au facut prosti, dar au machiat putin exprimarea. Contextul? Acum nu stiu cate zile, patriarhul Daniel, imbracat in fir de aur din cap pana in picioare (pe banii prostilor), s-a dus sa sfinteasca noul sediu al televiziunii/radioului Trinitas. Cum a facut asta? Cu un TRAFALET!

[nggallery id=177]

Evident, toata lumea a inceput sa faca misto de “faza cu trafaletul”. Ba mai mult, stirea a devenit virala. Atinsi de acest misto fin al populatiei, reprezentantii Patriarhiei au simtit nevoia sa ne faca neinitiati: “Nu este trafalet, trafalet este pentru cei neinitiati, pentru cei care habar n-au in ce consta slujba de sfintire si ce se foloseste la slujba de sfintire. Este o tiija de aproximativ 2-3 metri, avand in vedere faptul ca sunt si incaperi mai inalte si care este folosita pentru a unge cu untedelemn sfintit peretii incaperii respective. Are un capat usor indoit, asemenea unei crose, pentru a intelege toata lumea”.

Dragii mei, daca arata ca un trafalet, este un TRAFALET. Voi puteti sa-i spuneti cum vreti, noua tot penibil ni se pare. La fel de penibil ca SLUJBA DE SFINTIRE A UNUI AUTOMOBIL pe care ati introdus-o acum nu stiu cat timp.

No Responses to “Prostii si Biserica SRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *