Romantic sau amuzant?

Foarte multi “seducatori” au avut o dilema de-a lungul vietii : romantic sau amuzant? Intr-un final si-au dat seama ca, pentru a sparge gheata cu o femeie, nimic nu are un efect mai bun decat umorul.

Ca sa fii romantic trebuie mai intai sa cuceresti femeia respectiva. Daca vrei sa o cuceresti trebuie cumva sa spargi gheta si sa te bagi in seama cu ea. Cea mai usoara metoda pentru a atinge acest scop este sa fii amuzant.

Trebuie sa stii cel putin o poveste/intamplare amuzanta, sa stii sa o spui, sa fii carismatic si nu in cele din urma sa o faci sa rada ! Nu conteaza cum : dupa povestile pe care le spui, dupa replicile pe care le dai …

De cele mai multe ori, cand sunt intr-un grup de prieteni (femei prezente evident) eu sunt cel care incepe cu povestile/intamplarile. Una dintre ele (articolul precedent) Cum am intrat cu masina in poarta liceului intotdeauna le face sa rada.

Daca stam sa ne gandim bine, povestea nu ma pune intr-o lumina prea buna dar este amuzanta, stiu sa o povestesc si mai demonstreaza un lucru : nu imi este frica sa recunosc ca am gresit, nu sunt perfect. Iar asta ma ajuta enorm in relatia cu femeile.

Asadar, intre romantic si simtul umorului o sa aleg mereu varianta numarul 2. Oricine poate sa fie romantic, foarte putini insa au simtul umorului.

Acest articol participă la concursul BlogJuan inițiat de Danone Cremosso.

Daca vreti sa ma votati intrati aici.
– ma gasiti in partea stanga, Top Amuzanti.
– apesi pe “Voteaza”, te inregistrezi sau te conectezi cu Facebook si mai apesi odata pe “Voteaza”.

Multumesc!

7 Responses to “Romantic sau amuzant?”
  1. Manuel October 26, 2011
  2. RazvaNN October 26, 2011
  3. daninho October 26, 2011
  4. Dani A. October 26, 2011
  5. Nice October 28, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *