Sistem de inchidere centralizata pentru orice masina

Cred ca nu sunt singura persoana care s-a confruntat in timpul anotimpului rece cu probleme atunci cand iarna, dimineata “pe racoare” a incercat sa isi descuie masina si a constatat ca acest lucru nu este chiar atat de usor. Am incercat inclusiv acele spray-uri speciale care dezgheata rapid orice incuietoare, insa tot am pierdut timp incercand sa intru in masina inghetata bocna. Asa ca anul acesta, asa cum inteleptul face vara sanie si iarna car, am decis ca, inainte sa inceapa sezonul inghetului, sa imi cumpar un sistem de inchidere centralizata pentru masina si sa ma scutesc de orice neplacere.

Zis si facut! Am intrebat in dreapta si in stanga, pe unul si pe altul, de unde si cum si-a cumparat un asemenea sistem pentru usi. Majoritatea ridicau din umeri, caci masinile lor erau dotate din start cu acest sistem. Modelul masinii mele este mai vechi, deh, dupa buget… asa ca a trebuit sa ma descurc din nou singur. Am decis sa intru pe Internet si sa imi incerc norocul pe mai multe site-uri specializate in comercializarea de asemenea produse. In cele din urma am gasit ce imi trebuie la un magazin virtual ce este distribuitor accesorii auto. Preturile sunt foarte bune si livrarea se face foarte rapid.

Pe site-ul rogroup.ro am reusit sa gasesc mult dorita inchidere centralizata, care sa imi vina in ajutor atunci cand afara e ger, ploua sau cand am mainile ocupate cu diverse bagaje. Modelul ales de mine se poate utiliza pentru comanda modulului de inchidere centralizata deja existent si a motoarelor de inchidere centralizata, se potriveste la sistemele de inchidere centralizata electrice si pneumatice, permite deschiderea si/sau inchiderea telecomandata a usilor si a capotei portbagaj, are functia de cautare vehicul si iesire semnalizatoare, iar telecomanda are cod saritor. Pretul mi s-a parut foarte mic, in comparatie cu produsele comercializate de alte magazine de profil.

Sistemul de inchidere centralizata mi-a fost livrat foarte rapid, chiar daca nu locuiesc in Bucuresti. Pentru instalarea acestui sistem m-am adresat unei unitati de service auto, deoarece priceperea mea in acest domeniu este limitata si nu am incredere nici in cei buni la toate care se ofera sa ma ajute. Am preferat sa primesc garantie pentru instalare si sa stiu ca pot sa stau linistit din acest punct de vedere.

inchidere-centralizata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *