Unde pot gasi un amanet auto de incredere?

Amanetul, in trecut, avea o reputatie destul de controversata. Insa, in ultimii 15 ani, multumita reglementarilor date de lege, casele de amanet care actionau in moduri mai putin legale au disparut si au ramas pe piata doar cele care se incadreaza in criteriile stricte ale legii. Case precum amanet auto Galati, ce ofera clientilor siguranta maxima si evaluari intotdeauna corecte, sunt cele care fac diferenta in acest domeniu.

Amanetul auto este solutia rapida pentru persoanele care au nevoie imediata de o suma de bani, pe care nu au posibilitatea de a o imprumuta de la cunostinte, familie sau dintr-o institutie bancara. Pentru a imprumuta bani de la o banca, este nevoie de o perioada de aproximativ o saptamana, timp in care solicitantul trebuie sa completeze o multitudine de documente. In plus, exista anumite criterii in functie de care este sau nu acceptat creditul.

Astfel ca, pentru a elimina astfel de dificultati, multi dintre cei carora le sunt necesare rapid sume de bani apeleaza la un amanet auto. Procesul prin care solicitantul are acces la bani este foarte simplu si se desfasoara eficient, intr-un timp scurt – acestea sunt doua dintre cele mai importante beneficii ale acestor institutii nebancare.

Este bine de stiut ca anumite case de amanet nu accepta masinile cu o vechime mai mare de 10 ani. Evaluarea masinii se va face la telefon sau la domiciliu, in cazul in care reprezentantii institutiei nebancare ofera acest serviciu.

Semnarea contractului este urmatorul pas pentru obtinerea sumei de bani stabilite in convorbirea telefonica cu reprezentantii amanetului. Este esentiala consultarea cu atentie a termenilor din contract.

Predarea documentelor urmeaza dupa semnarea contractului. Documentele sunt intr-un numar mic, comparativ cu cele necesare pentru un imprumut de la o institutie bancara. Acestea sunt: cartea de identitate a solicitantului, cartea de identitate a vehiculului si certificatul de inmatriculare a acestuia. In situatia in care imprumutul este solicitat de o persoana juridica, vor mai fi necesare stampila, actul constitutiv si CUI-ul.

La incheierea contractului, dupa restituirea sumei imprumutate si a comisionului, masina va fi returnata in aceeasi stare in care a fost predata de proprietar.

Cei interesati pot apela la amanet auto Deva sau amanet auto Focsani pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *