Vacanta in Grecia

Nu stiu ce faceti voi dar eu deja imi fac planuri pentru urmatoarea vacanta. Da, stiu, sunt culmea dar intotdeauna am fost de parere ca este bine sa fii pregatit din timp pentru orice eventualitate. Chiar si daca nu respecti mereu planul, tot esti cu un pas in fata tuturor. Si pentru ca tot am pomenit de vacanta, trebuie sa mentionez si destinatia mea preferata: Grecia!

Desi am vazut foarte multe locuri frumoase in viata mea, imagini si video din alte locuri de pe planeta noastra draga, inca nu am gasit o tara care sa fie atat de binecuvantata ca Grecia. Ce pot sa va spun despre Grecia? Cred ca as putea sta cativa ani acolo si tot nu as reusi sa vad toate frumusetile cu care a fost inzestrata. Sper doar ca intr-o zi sa pot face asta.

Revenind la vacanta de anul acesta, destinatia pe care am ales-o este insula Corfu. Imaginati-va o tema de vara cu numele: Insula Corfu de la Nord la Sud. As putea sa va spun foarte multe despre aceasta locatie dar nimic din ce as putea mentiona nu s-ar putea apropia de informatiile pe care le contine linkul de mai sus. Acolo aveti informatii complete, imagini, recomandari hoteluri, ghiduri turistice si cam tot ceea va trebuie pentru a avea o vacanta de vis.

Si stiu nu o sa vina sa credeti dar preturile sunt mai mici ca anul trecut. Sunt chiar mai mici ca in tara. Sa fim seriosi. Cine ar alege Mamaia in locul insulei Corfu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *