Vicii

Am primit o leapsa de la Paul. Obiectivul ei : sa fac o lista cu viciile pe care le am.

Asadar, iata lista :

1. Muzica : intodeauna m-a ajutat sa ma relaxez. Sunt dependent de muzica. Nu pot sa zic ca am un gen preferat. Ascult un anumit gen in functie de cum ma simt la momentul respectiv.

2. Filme&Seriale : iubesc filmele!!! Se poate spune ca sunt cinefil. Sunt mereu la curent cu cele mai noi/bune filme. La partea de seriale in prezent urmaresc : House MD si The Mentalist. De Two and A Half Men m-am lasat (fara Charlie Sheen nu mai are farmec).

3. Internet&Blogging : o alta dependenta. Nu pot sa dorm bine daca simt ca nu mi-am facut treaba pe blog. Bineinteles ca imi si place ceea ce fac. Altfel nu mi-as pierde timpul cu asa ceva.

4. Coca-Cola : bautura mea preferata. Stiu ca nu e sanatoasa, stiu ca nu imi ajuta organismul la nimic. Nu-mi pasa!

5. McDonald’s : nu pot sa zic ca merg foarte des dar sunt mort dupa cheeseburgeri si cartofi prajiti (+ 4 si totul e perfect)

6. Dulciuri : desi nu le mai mananc ca acum cativa ani, mereu voi avea o slabiciune pentru dulciuri. Inghetata e in top!

7. Sporturile extreme : o alta mare slabiciune/pasiune. Imi plac la nebunie, am practicat cateva sporturi si am de gand sa ma reapuc de unul dintre ele.

8. Facebook : asta e un viciu de care incep sa scap. Trebuie neaparat sa scap!

9. Poker : imi place foarte mult jocul. Am jucat si pe bani. Nu va faceti griji, sunt pe plus (am castigat bani din poker).

Cam astea sunt viciile care imi vin in cap.
Leapsa merge mai departe la : Roxy, Nice, Alicee si Mihai.

3 Responses to “Vicii”
  1. Roxy's blog November 3, 2011
  2. Bucur November 3, 2011
  3. Nume November 4, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *