Forever Young (1992)

Forever Young (1992) – o drama romantica foarte frumoasa, genul de film care isi pastreaza farmecul de-a lungul anilor si pe care imi place sa il revad din cand in cand. Cu greu imi vine sa cred ca au trecut mai bine de douazeci de ani de cand l-am vazut pentru prima data. Sigur, pe atunci nu am stiut sa apreciez cu adevarat aceasta productie(din cauza varstei) si poate de aceea, cu fiecare ocazie in care il revad, filmul creste in ochii mei. Este genul de poveste de dragoste care ne arata ca iubirea adevarata rezista la testul timpului… la propriu!

“True love stands the test of time, distance and absence, making it grow stronger. Difficult times only mean that love’s roots will grow deeper!” – Marie Pierrot
Daca vreti sa vedeti un film cu adevarat frumos, o poveste de dragoste unica, va recomand sa cautati/revedeti Forever Young (1992). Nu o sa va para rau.

Povestea: Capitanul Daniel McCormick are absolut tot ce si-ar putea dori de la viata: o cariera foarte frumoasa de pilot, perspective foarte bune si o logodnica pe care o iubeste mai mult decat orice. Numai ca fericirea lui nu dureaza… pentru ca asa se intampla in viata. Lucrurile bune tin putin. In urma unui accident, logodnica lui Daniel intra in coma si nu se stie daca va mai iesi vreodata din ea.

Distrus de durere, el accepta sa fie folosit intr-un experiment criogenic. El vrea sa fie inghetat la propriu pentru mai bine de un, totul pentru a nu-si vedea iubirea vietii lui in coma. Numai ca ceva merge gresit si Daniel are supriza sa se trezeasca ceva mai tarziu decat planuia… in 1992!

Ce s-a intamplat cu logodnica lui? Mai traieste? Daca da, va reusi sa o gaseasca la timp? Ramane sa aflati singuri…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *