Last Chance Harvey (2008)

Last Chance Harvey (2008) – o drama romantica foarte reusita pe care ar trebui sa o vedeti, o poveste de dragoste care ne arata ca niciodata nu este prea tarziu, ca iubirea apare exact atunci cand nu o mai cauti, fix din cel mai neasteptat loc. Dustin Hoffman si Emma Thompson joaca exceptional in rolurile principale si se potrivesc de minune in aceasta poveste. Va recomand sa cautati filmul. Sunt sigur ca o sa va placa.

Povestea: Harvey Shine isi ia liber cateva zile pentru a merge in Londra. Desi munca pe care o face in New York ii da mari batai de cap, el stie ca nu poate rata cea mai importanta zi din viata fiicei lui. Cu toate acestea, sacrificiul lui nu pare sa fie apreciat. Inca din primele momente, Harvey se simte total in plus, iar faptul ca fiica lui ii da onoarea tatalui ei vitreg de a o conduce la altar nu prea il ajuta. Ca totul sa fie perfect, el pierde avionul, ocazia de a participa la o sedinta importanta si, in cele din urma, slujba pe care o avea de foarte multi ani.

Suparat pe propria existenta, Harvey se decide sa bea ceva in aeroport si sa isi inece amarul, moment in care cunoaste o femeie care ii va schimba viata. E prea tarziu sa riscam cand vine vorba de dragoste? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *