Love Comes Softly (2003)

Love’s Complicated (2016) este o drama romantica marca Hallmark pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. Si da, stiu, cam toate povestile seamana intre ele si finalul lor este previzibil (cu toate ca nu intotdeauna), dar asta nu le face mai putin placute/dragute/romantice/recomandabile.

Nu va faceti griji, Love Comes Softly (2003) este un film atat de bun si atat de lipsit de clisee incat o sa treceti usor cu vederea peste partile previzibile din el. Ba mai mult, sunt absolut sigur ca povestea filmului, inspirata din cartea cu acelasi nume scrisa de Janette Oke, o sa va placa foarte mult. Va recomand sa cautati acest film. Nu o sa va para rau.

Povestea: Cu toate viata in Vestul Salbatic poate fi numita oricum numai usoara nu, Marty Claridge (Katherine Heigl) are tot ce si-a dorit: un sot care o iubeste mai mult decat viata insasi si un viitor bebelus pe care si-l doreste din tot sufletul. Evident, vazand fericirea ei, viata se decide, ca de obicei, sa intervina. In urma unui accident, sotului lui Marty moare, iar ea ramane singura si fara nici un viitor.

Neavand nici o solutie pentru a supravietui, neavand bani pentru a ajunge acasa, Marty are o singura solutie la dispozitie: sa accepte cererea in casatorie a unui vaduv care are nevoie de o mama pentru fiica lui. Dupa cum va puteti da seama, viata ei nu va mai fi niciodata la fel. Ca totul sa fie perfect, Missie, fiica noului ei sot, nu o suporta. Cum se va descurca ea? Ce se va alege de viitorul ei? Va mai reusi Marty sa iubeasca vreodata? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Love Comes Softly (2003)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *