Meet Joe Black (1998)

Iubesc acest film! Desi m-am cam lepadat de filmele de dragoste in ultima perioada, de aceasta poveste nu pot sa ma satur indiferent ce s-ar intampla. Mi-as dori sa gasesc o astfel de “dragoste”. Si chiar nu am fost niciodata un mare fan al lui Brad Pitt, dar in acest film pot sa spun ca m-a suprrins intr-un mod foarte placut. Poate doar in Fight Club (1999) l-am mai vazut jucand asa de bine.

Povestea: Desi suna ciudat, Moartea se decide sa-si ia o vacanta. Satula de aceeasi rutina care se repeta de mii si mii de ani, ea are un plan perfect pentru a experimenta ceva nou. Pe scurt, Moartea alege un om foarte puternic care sa ii arate misterele “vietii”. In caz ca nu stiati, moartea este foarte curioasa. Numele acestui om: William Parrish (Anthony Hopkins), proprietarul unui imperiu multimedia.

Si pentru ca Moartea nu se poate prezenta in forma ei de zi cu zi, ea va lua forma unui muritor, Joe Black, pe parcursul calatoriei de mult planificate. In aceasta frumoasa vacanta, Joe Black va constata ca avatarurile dragostei sunt la fel de complicate si sfasietoare si pentru Moarte, cum sunt si pentru muritorii de rand…

Dar nu cred ca aveti nevoie de o poveste pentru a vedea acest film. In caz ca nu l-ati vazut, va recomand sa-l cautati pentru ca sunt absolut sigur ca o sa placa.

No Responses to “Meet Joe Black (1998)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *