Never Let Me Go (2010)

Never Let Me Go (2010) – o drama romantica exceptionala dar extrem de ciudata. In functie de gusturi, o sa iubiti foarte mult acest film sau o sa va plictisiti extrem de tare. Cu toate ca poate fi extrem de plictisitor, povestea m-a atras si m-a tinut lipit de ecran pana in momentul in care s-a terminat. Never Let Me Go ar putea fi oricand definitia unei drame romantice. Cred ca acest film descrie cel mai bine genul din care face parte.

Never Let Me Go (2010) este povestea tragica a trei tineri clonati si cu un sigur scop, foarte bine definit, in viata: donatori de organe. Desi oamenii obisnuiti banuiesc ca aceste “clone” ar putea avea un suflet, niciunul nu este dispus sa se intoarca la perioada in care oamenii mureau din cauza unei anumite boli. De ce? Pentru ca oamenii sunt egoisti si se gandesc numai la ei. Bine, asta daca sunt pusi sa aleaga intre viata lor si viata unei alte fiinte umane.

Am deviat de la subiect. Asadar, foarte multi copii/clone sunt crescuti de mici pentru a servi acestui scop. Problema este ca acestia au un suflet si simt ca si orice alta persoana normala. Printre aceste sentimente se numara si dragostea si, daca sunteti la fel de pasionati ca mine cand vine vorba despre acest sentiment, cred ca o sa va placa aceasta poveste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *