The Adjustment Bureau (2011)

The Adjustment Bureau (2011) este unul dintre cele mai bune thrillere SF/drame romantice pe care le-am vazut in 2011. Locul 3 intr-un top personal al filmelor SF din 2011. Nu stiu cum am reusit sa nu scriu despre el pana acum dar vreau sa repar greseala. Daca nu ati avut ocazia sa-l vedeti pana acum, va recomand sa o faceti. Nu o sa va para rau.

Ne controlam singuri destinul sau existe forte externe care ne manipuleaza fara sa ne dam seama? Aceasta este intrebarea la care The Adjustment Bureau incearca sa ne ofere un raspuns. Bineinteles, totul este fantezia dar imi place foarte mult ideea. Matt Damon este David Norris, un politician ambitios pe cale sa castige un loc in Senatul Statelor Unite. Asta pana cand o intalneste pe Elise Sellas (Emily Blunt), o balerina de care se indragosteste mai mult decat si-ar fi putut imaginat vreodata.

Problema? Destinul are planuri pentru el. Conform unei plan bine stabilit, David trebuie sa ajunga presedintele SUA. Asta, insa, nu se va intampla daca el ramane cu Elise. Soarta face ca agentii care se ocupa de “respectarea” destinului sa ii arate lui David ce ar trebui sa se intample dar el nu accepta o viata fara ea. De aici, totul devine extrem de interesant…

No Responses to “The Adjustment Bureau (2011)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *