The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline (2015) – o drama romantica foarte interesanta, genul de poveste de dragoste pe care sunt sigur ca pasionatii genului vor sa o vada. Am presimtit ca acest film o sa fie bun inca din momentul in care am vazut trailerul si nu m-am inselat. Este drept, povestea ar fi putut sa fie mai buna, dar era nevoie de cel putin inca un film pentru asta.

Partea de inceput mi se pare ca a fost prezentata prea superficial. Tema imortalitatii lui Adaline ar fi trebuit tratata cu mai multa atentie, drama ei trebuia descrisa mult mai bine. Chiar si povestea de dragoste din trecutul ei avea nevoie de o continuare mai buna. Dar inteleg ca toate aceste lucruri nu puteau fi realizate intr-un singur film. Trecand peste aceste aspecte (pe care o sa le intelegeti dupa ce vedeti filmul), The Age of Adaline (2015) a fost o surpriza placuta pentru mine.

Povestea filmului a reusit sa ma tina curios pe parcursul desfasurarii actiunii (ceea ce se intampla foarte rar), iar timpul a trecut fara sa simt vreo urma de plictiseala.

In urma unui accident de masina, Adaline (Blake Lively) primeste ceea unii ar numi un dar: imortalitatea. Din momentul acelui accident, ea avea sa nu imbatraneasca o zi peste cei 29 de ani pe care ii avea. Dupa cum va puteti da seama, acest dar avea sa fie observat la un moment dat de cei din jur. Si de aici pornesc si problemele ei.

Speriata de faptul ca va fi tratata ca un animal de laborator, Adaline si-a trait viata mereu pe fuga, mereu schimbandu-si identitatea, locul de munca, prietenii si orasul in care locuia. De dragoste nici macar nu se putea pune problema. Asta pana in ziua in care il intalneste pe Ellis si Adaline simte din nou ca poate iubi. Numai ca, asa cum se intampla mereu, trecutul ii bate din nou la usa…

2 Responses to “The Age of Adaline (2015)”
  1. diana June 7, 2015
    • Daniel Urda June 7, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *