The Invisible (2007)

The Invisible (2007) este una dintre acele drame romantice pe care le-as revedea oricand cu placere. Desi nu este foarte cunoscut, filmul este foarte bine regizat si merita sa fie pe lista voastra. Nu bagati in seama criticii. Este o productie frumoasa, diferita si foarte emotionala. O sa va placa mult. Sunt sigur.

Nick Powell este un elev model. Dupa ce tatal lui moare, mama lui Nick nu face altceva decat sa stea mereu pe capul lui si sa se asigure ca va avea un viitor stralucit. Bineinteles, viitorul stralucit pe care mama lui il are in vedere pentru el nu prea se potriveste cu planurile lui. El vrea altceva. Vrea sa scrie si strange bani pentru a-si indeplini visul: sa ajunga la Londra. Chiar reuseste sa isi cumpare un bileta dar nu mai apuca sa-l foloseasca….

Annie Newton si gasca ei cred ca Nick e vinovat pentru arestarea ei, desi nu era cazul, si il bat in ultimul hal. Ba mai mult, il lasa abandonat intr-un canal de la marginea padurii. A doua zi, Nick se trezeste dar are o mica surpriza..

No Responses to “The Invisible (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *