The Perks of Being a Wallflower (2012)

The Perks of Being a Wallflower (2012) este o drama romantica foarte buna pe care ar trebui sa o vedeti, mai ales daca aveti o atractie pentru genul din care face parte. Desi credeam ca este un fel de poveste de dragoste pentru adolescenti, nota de pe imdb (8.1) m-a facut suficient de curios incat sa-i acord o sansa. Si nu pot sa spun ca imi pare rau pentru ca ceea ce am descoperit a meritat “efortul”. Se vede ca filmul a fost inspirat dintr-o carte… In plus, actorii principali fac o treaba foarte buna: Logan Lerman (Percy Jackson, The Three Muskateers) – Charlie, Emma Watson (Harry Potter films) – Sam, Ezra Miller (We Need to Talk About Kevin, City Island) – Patrick si Mae Whitman (Arrested Development) – Mary Elizabeth.

Ideea este ca ar trebui sa vedeti acest film. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Povestea: Charlie este un tanar introvertit care se confrunta cu o mare problema: este boboc si nu are nici un prieten. Ba mai mult, avand cateva sechele din copilarie (la inceput, el zice ca prietenul lui cel mai bun s-a sinucis… o sa intelegeti exact ce s-a intamplat la sfirsit), Charlie se izoleaza si sufera in tacere. Asta pana in momentul in care il intalneste Patrick, un licean aflat in ultimul an de liceu care nu prea are retineri cand vine vorba de distractie.

In momentul in care afla ca nu are nici un prieten, Patrick il ia sub “aripa” lui si astfel Charlie o “descopera”/intalneste pe Sam, fata de care se indragosteste la prima vedere…

Leave a Reply

Your email address will not be published.