Distractie mare cu Desperados la Kasho Club Brasov

Caravana Desperados ajunge in sfirsit la Brasov, joi, pe 29 septembrie de la ora 23:30 in Kasho Club !

Va intrebati ce este Desperados ? Foarte simplu ! Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila.

Daca vreti sa va convingeti de toate aceste lucruri trebuie neaparat sa veniti la Kasho Club unde Desperados va face haos cu un line-up care sa te tina treaz pana dimineata.

Si ca distractia sa fie completa trupa ROA va sustine un concert live !

Hai si tu !

Pentru ca sunt dragut o sa va zic cum puteti veni gratuit la petrecere. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici (aplicatia Dezlantuie Petrecerea cu cea mai nebuna poza) si sa incarciti o poza de la cea mai salbatica petrecere la care ati fost. Nu conteaza unde este facuta poza. Ideea de baza este sa aratati lumii cat de tare puteti sa va distrati.

Daca reusiti sa convingeti prin poza pe care o trimiteti atunci o sa fiti anuntati pe pagina de facebook Desperados.

Vreti sa castigati o invitatie VIP (cazare, transport cu masina Desperados, bere rece si buna) ? Intrati pe site-ul Desperados si aflati cum !

Si ca totul sa fie perfect la petrecere o sa fie si o caravana cu masini compusa din Masina Studioul de Tatuaje (sa iti aduci aminte de noaptea aia mereu), Masina Capela (pentru nunti Desperados cu certificate si catuse), Masina “Cusca” (O camera obscura, care te asteapta sa o explorezi), Masina Dansului (o masina speciala pentru pasionatii de dans).

8 Responses to “Distractie mare cu Desperados la Kasho Club Brasov”
 1. Manuel September 26, 2011
  • admin September 26, 2011
   • Pato Basil September 27, 2011
    • admin September 27, 2011
 2. Bloghita September 27, 2011
  • admin September 27, 2011
 3. Cristi Mosora September 27, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *