Afrojack si Hardwell vin la UNTOLD Festival

Dupa ce Tiesto a fost anuntat pe 5 Ianuarie, AFROJACK (castigator al unui premiu Grammy) si HARDWELL (headliner la cele mai mari festivaluri din lume) s-au hotarat sa completeze lista celor cinci regi ai genului electronic-dance-music care vor ajunge anul acesta la festivalul UNTOLD. Mai sunt inca doi mari artisti de anuntat. Aveti idee cine o sa fie?

AFROJACK – pentru prima dată în România!
Nick van de Wall cunoscut după numele sau de scenă AFROJACK are 29 de ani și vine pentru prima dată în România. Artistul olandez este producător muzical dar și DJ. Mai mult acesta este câștigător al unui Premiu Grammy. AFROJACK este cunoscut și pentru colaborările cu renumiți artiști internaționali cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo și Beyonce.

HARDWELL – locul 1 mondial!
HARDWELL pe numele său real Robbert van de Corput, este mereu printre headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. HARDWELL a fost desemnat în anii 2013 și 2014, de revista DJ Magazine locul 1 în lume, iar la cei 28 de ani a colaborat cu Tiesto și rapperul Jason Derulo. Recent, DJ-ul olandez a anunțat pe pagina lui oficială că a încheiat un proiect muzical alături de AFROJACK. Când doi dintre cei mai buni DJ ai lumii își unesc imaginația nu poate să iasă decât un hit. Piesa Hollywood va fi lansată în curând, iar la vară o veți putea auzi live pe scena UNTOLD.

Nu uitati ca deja s-au vandut 26.000 de abonamente. Este timpul sa va luati si voi unul, acum cat este la pret promotional. Pana pe 31 ianuarie, de pe site-ul www.untoldfestival.com mai pot fi achizitionate abonamente la pretul de 300 lei + taxe, in limita a 5.000 de bucati. Odata cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de pret. Ulterior vor fi disponibile si bilete de o zi, dar numarul lor va fi limitat.

untold-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *