Aloe Blacc vine la Neversea

Experienta unica de la malul Marii Negre va fi completata anul acesta si de ALOE BLACC, care a contribuit si a dat voce piesei care l-a consacrat pe dj-ul AVICII, “Wake me up”. ALOE BLACC sau Egbert Nathaniel Dawkins al III-lea este cunoscut si pentru hiturile “I need a dollar” si “The Man”.

Cu piesa “Wake me up”, Aloe Blacc și dj-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de țări de pe glob. În mai puțin de o lună, artistul american Aloe Blacc va urca pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Trupa VAMA va veni pe 8 iulie la malul Marii Negre sa guste din experienta festivalului NEVERSEA. Apusul zilei de duminica va fi acompaniat de muzica de pe cel mai nou album in limba engleza “Better” al trupei, dar si de piesele care i-au consacrat “Nu am chef azi”, “Perfect fară tine” și multe alte hituri.

Plaja Modern va deveni casa festivalului NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plajă din Europa, NEVERSEA va fi găzduit de plaja Modern cu accesul principal dinspre portul Tomis. Perimetrul festivalului NEVERSEA are în acest an peste 110.000 metri pătrați, o suprafață mai mare decat la ediția din 2017.

În acest an scena principală a festivalului NEVERSEA este una și mai impresionantă, dar și cea mai mare ca suprafață, construită pe litoralul Românesc. Pentru a le oferi câtor mai mulți fani ai festivalului experiența unică a răsăritului din fața mainstage-ului, în acest an zona respectivă a crescut la peste 12.000 de metri pătrați.

NEVERSEA 2018 va avea loc in perioada 5-8 Iulie, la Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *