Audienta mare pentru show-urile de revelion UNTOLD

Peste 2,9 milioane de romani au urmarit show-urile pregatite de UNTOLD si au trecut in noul an alaturi de artisti din Romania, artisti internationali, dar si de DJ-ul numarul 1 in lume, David Guetta.  

La PRO TV, cei care s-au aflat în fața televizoarelor au putut să vadă începând cu ora 23:30 concerte special pregătite de Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL, iar miezul nopții a fost marcat de un spectacol de artificii impresionant de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj Arena, casa UNTOLD. Gazda emisiunii a fost Pavel Bartoș care l-a avut invitat special și pe Cabral. Peste 2.870.000 de români s-au uitat cel puțin 1 minut la show-ul de la PRO TV, de Revelion. 

După miezul nopții, cel mai bun DJ din lume, David Guetta a avut un show special de la Paris, de la Muzeul Luvru, gândit special pentru noaptea de Revelion, iar PRO TV a fost singura televiziune din Europa de Est care a transmis concertul, ca parte a show-ului special de Revelion pregătit de UNTOLD. Show-ul a fost transmis și pe canalul de YouTube al artistului, iar milioane de fani din întreaga lume au urmărit spectacolul impresionant din capitala Franței. Evenimentul a avut și scop caritabil, iar toți banii strânși au fost donați spre mai multe cauze. 

Si pe canalul de YouTube al festivalului fanii au putut sa urmareasca show-uri pregatite de NERVO, Quintino, Bassjackers si Julian Jordan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *