UNTOLD aduce show-ul de la revelion la PRO TV

Pe 31 Decembrie, la PRO TV, televiziunea cu cea mai mare audienta din Romania, show-ul gandit de UNTOLD va fi prezentat de Pavel Bartos si va incepe la ora 23.30.

Pana la ora 2:00, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu si Grasu XXL vor avea momente special pregatite pentru cei aflati in fața televizoarelor in noaptea dintre ani, iar la miezul noptii telespectatorii vor avea parte de un spectacol de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD.

Din această emisiune nu putea sa lipseasca nici Cabral, care a fost in acest an gazda productiilor UNTOLD si PRO TV, Overnight si Sparks of Magic.

Cel mai bun dj din lume, David Guetta va avea un show special de la Paris, gândit special pentru noaptea de Revelion, ce va fi transmis pe întreaga planetă, iar PRO TV este singura televiziune din Europa de Est care va transmite concertul, ca parte a show-ului special de Revelion pregătit de UNTOLD.

Artistul pregătește un show impresionant de lumini, lasere, dar vine și cea mai nouă muzică produsă în acest an în care nu a avut ocazia să se întâlnească fizic cu fanii lui. Pe lângă piesele care l-au consacrat, artistul aduce și piese compuse și inspirate din acest an pandemic, piese care conțin mesaje de speranță și iubire. David Guetta a fost votat în 2020, dj-ul numărul 1 al lumii și a primit, tot în acest an, premiul Best Electronic Act la MTV European Music Awards. Recent, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, “Play Hard” a trecut de 1 miliard de vizualizări pe canalul său de youtube. 

Tot pe 31 decembrie, pe pagina de YouTube a festivalului UNTOLD, incepand cu ora 22.00 fanii vor avea parte de un show al unor Dj internationali. 

Aici line-up-ul vine cu NERVO, Quintino, Bassjackers si Julian Jordan. La miezul noptii, cei aflați pe pagina de youtube a festivalului vor putea urmari “ceremonia de închidere” a anului 2020 cu un foc de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe Cluj-Arena, casa festivalului UNTOLD. 

Fanii vor avea ocazia sa imparta acelasi ecran cu artistul favorit prin camerele de zoom care vor fi puse la dispozitie de organizatorii festivalului.

2 Responses to “UNTOLD aduce show-ul de la revelion la PRO TV”
  1. gofit.ro December 27, 2020
    • Daniel Urda December 27, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *