Blood Network: Doneaza sange si mergi la UNTOLD!

Avand in vedere succesul incredibil pe care campania PAY WITH BLOOD l-a avut anul trecut, cei de la UNTOLD s-au gandit ca ar fi cazul sa reia campania de donare de sange, intr-o varianta mult mai complexa si cu o noua identitate: BLOOD NETWORK.

Campania a debutat astazi si se va desfasura in toate Centrele de Transfuzii din tara pana pe 29 iulie. Mai mult decat atat, festivalierii vor putea dona si la caravana mobila din Cluj-Napocape 15, 16, 17 iulie si la Bucuresti pe 18, 19, 20 iulie.

In acest an mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez primeste un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, cand pe scena vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto si Faithless.

Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara si inscriu codul de donator primit pe siteul www.untold.com/#blood-network primesc o reducere de 150 de lei din pretul final al abonamentului.

ADRIAN CHEREJI, director de Marketing și Comunicare UNTOLD:

“Suntem încântați că o idee care părea îndrăzneață anul trecut, a reușit să fie atât de bine primită de publicul din România. Anul acesta, campania de donare de sânge va căpăta o nouă formă și o amploare și mai mare. Alături de partenerii de la Și eu donez vom încerca să îi facem conștienți pe tineri de importanța donării de sânge și să îi obișnuim să facă acest lucru de mai multe ori pe an, astfel încât să răspundă pozitiv la apelurile multiple ale sistemului sanitar din România. Împreună, donatori și partneri, construim prima bază de donatori benevoli de sânge din România.”

BloodNewtwork _ UNTOLD2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *