Bookfest incepe inscrierile si ingheata preturile

Cea de-a XIV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest (29 Mai – 2 Iunie) va avea loc in pavilionul B2, de la Romexpo. Marea Britanie va fi invitatul de onoare Bookfest 2019.
Intrarea va fi libera.

Asociatia Editorilor din Romania anunta inceperea inscrierilor pentru cea de-a XIV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest. Consiliul Director al Asociatiei Editorilor a decis pastrarea acelorasi tarife pentru standurile mici, pentru a stimula diversitatea ofertelor editoriale prezente la Bookfest. De asemenea, editorii care vor comanda standul minim (6 mp amenajare standard) pot primi un stand de 10 mp la același cost.

Cei care doresc să se înscrie în calitate de expozant la Bookfest 2019 o pot face prin crearea unui cont la adresa https://admin.bookfest.ro/login și înregistrarea formularului de înscriere până pe data de 31 martie 2019. Detaliile referitoare la modalitatea de alocare a spațiilor, tarife, termene de înscriere, precum și alte informații importante, pot fi găsite în Regulamentul general și tehnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *