Bucharest Wheels Arena 2014

Bucharest Wheels Arena, singurul festival auto-moto si sporturi extreme din Romania, editia a III-a, va avea loc in perioada 13-15 iunie 2014, in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti. Pe parcursul a trei zile, pe o suprafata interioara si exterioara de peste 40.000 de mp, BWA o sa va prezinte un concept unic dar si cea mai mare expozitie auto-moto din Romania.

Pret bilet:
– 20 lei/zi
– 30 lei – abonament pe 3 zile
– elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere

Editia din 2014 va aduce in premiera si concursuri nationale de offroad si enduro, tip trial, singurele de acest gen organizate in Bucuresti si autorizate de Federatiile Sportive din Romania.

Printre altele, o sa aveti ocazia sa vedeti demonstratii cu masini de raliu si drift, demonstratii de offroad/enduro/stunt riding/karting/bike stunt + concursuri specifice comunitatii auto-moto: best interior, best exterior, best paint, best wheels, best engine, best rims, sql contest, spl contest.

Evenimentul include și o expoziție de tuning auto-moto la care își vor prezenta mașinile și motoarele modificate pasionați de tuning auto-moto, cluburi sportive și firme de tuning din toată țara.

Bucharest Wheels Arena 2014 oferă posibilitatea participării la eveniment, în calitate de expozant, a producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor de automobile, motociclete, scutere, biciclete, accesorii tuning şi echipamente service auto-moto, componente şi piese de schimb, companii de leasing – asigurări, firme specializate în închirieri auto. Pentru mai multe informații accesați www.bucharestwheelsarena.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *