Concert Kenny Garrett la Sala Radio – Bucuresti, 2017

Concertul sustinut de Kenny Garrett va avea loc joi, 23 Februarie 2017, incepand cu ora 20:00, la Sala Radio din Bucuresti (str. General Berthelot, nr. 60).
Pretul unui bilet:
– Categoria 1 – 185 lei
– Categoria 1A – 165 lei
– Categoria 2 – 145 lei
– Categoria 2A – 135 lei
– Categoria 3 – 115 lei
– Categoria 4 – 105 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Jazz Syndicate Live Sessions continuă seria concertelor de la Sala Radio din București cu nume de referinţă ale jazz-ului internațional. După doua concerte sold-out in 2015/2016, ilustrul saxofonist şi compozitor, Kenny Garrett, revine pe scena Salii Radio alaturi de formidabilul sau Quintet.

“Nu va asteptati sa cant la fel ca la ultimul meu concert. Ma schimb mereu, urmarind ceea ce spiritul meu simte!” spune Kenny Garrett care, mai mult decât orice alt artist în jazzul tradițional de astăzi, este cunoscut pentru felul in care face publicul să vrea să se ridice și să se miste pe groove. Fie ca în Spania, cand un bărbat din Camerun a sărit în sus și a izbucnit in mișcări africane, fie ca atunci cand i s-a alăturat o tânără dansatoare de break-dance, spectacolul este întotdeauna același: spiritul preia controlul, iar mișcările vin natural. Acesta este spiritul care a inspirat “Do the dance” – al patrulea album al saxofonistului pentru Mack Avenue Records.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *