Concert Kenny Garrett la Sala Radio

Concertul sustinut de Kenny Garrett va avea loc joi, 21 Aprilie 2016, incepand cu ora 20:00, la Sala Radio din Bucuresti (str. General Berthelot, nr. 60).
Pretul unui bilet:
– Categoria I – 185 lei
– Categoria IA – 165 lei
– Categoria II – 145 lei
– Categoria IIA – 135 lei
– Categoria III – 115 lei
– Categoria IIIA – 105 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Legendarul saxofonist KENNY GARRETT revine la Sala Radio si ne prezinta albumul “Pushing The World Away”.

Jazz Syndicate Live Sessions continuă seria concertelor de la Sala Radio din București cu nume de referinţă ale jazz-ului internațional. După concertul sold-out de anul trecut, ilustrul saxofonist şi compozitor Kenny Garrett revine pe scena Salii Radio alaturi de formidabilul sau Quintet.

“Nu va asteptati sa cant la fel ca la ultimul meu concert. Ma schimb mereu, urmarind ceea ce spiritul meu simte!” spune Kenny Garrett, care si-a luat pentru ultimul sau album discografic “Pushing The World Away” timpul necesar pentru a-si continua maturizarea ca si compozitor si sef de formatie. El da pieselor spatiu pentru a se dezvolta si isi conduce formatia cu intelepciune catre o fina dramaturgie. Saxofonul sau dezvolta un sunet, stil si forta improvizatorica distincta pe toate cele 12 piese.

Considerat de publicaţia Washington City Paper drept „cel mai important saxofonist alto al generaţiei sale” iar de către The New York Times „cel mai admirat saxofonist alto de jazz după Charlie Parker”, Kenny Garrett a câștigat Premiul Grammy la categoria „American post bop jazz saxophonist and flautist” şi nenumărate alte premii, distincţii, nominalizări, el fiind frecvent selectat în topurile unor reputate reviste de specialitate precum Down Beat şi Billboard.

kenny-garrett-bucuresti-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *