Concert VUNK la Sala Polivalenta – Bucuresti, 2015

Concertul sustinut de trupa VUNK va avea loc miercuri, 7 octombrie 2015, incepand cu ora 19:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti (Calea Piscului, nr. 10). Numit Un Nou Univers, acesta va fi primul din Romania care se va desfasura sub forma unui eveniment multimedia, in care “spectacolul muzicii se va impleti cu cel al tehnologiei”.
Pretul unui bilet:
– VIP – 199 lei
– Categoria 1 – 170 lei
– Categoria 2 – 130 lei
– Categoria 3 – 99 lei
– Categoria 4 – 84 lei
– Categoria 5 – 75 lei
– Categoria 6/Teren – 60 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

“Un Nou Univers este pentru cei care visează mai mult cu ochii deschiși decât cu ochii închiși, pentru cei care-și doresc mai mult de la ei înșiși, pentru cei care au curaj să facă ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei înșiși”, explică Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini si tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor sai o complexa experienta artistica si totodata cel mai potrivit loc pentru a-si raspunde la una dintre cele mai profunde intrebari ale sufletului lor: “Cat de departe mergi ca sa ajungi la tine?”

VUNK revolutioneaza ideea de concert atat din punct de vedere al spectacolului de pe scena, cat si din punct de vedere al mesajelor si al campaniilor. Dupa ce si-au invitat fanii in Orasul Minunilor si de-aici au plecat impreuna Inconjurul lumii, dupa ce au format cea mai mare comunitate de “visatori” pentru ca mai apoi sa se opreasca intr-o zi – a Dorului, trupa VUNK deschide acum portile catre Un Nou Univers.

concert-vunk-bucuresti-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *