Concerte, spectacole de magie si multe surprize in această vară la Dino Parc Rasnov

Vara aceasta, dinozaurii de la Dino Parc Rasnov se reintorc la viata și dau startul distractiei cu o serie de concerte si spectacole, in cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Concerte, spectacole de magie si teatru muzical, toate vor avea loc vara aceasta la Rasnov, cu ocazia catorva zile speciale ce vor fi marcate de organizatori.

Pe 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, cei mici si cei mari sunt așteptati incepand cu ora 12:30 sa se bucure de spectacolul de teatru muzical educativ al Trupei PAM PAM. Cele 3 personaje haioase ale trupei, Pia, Vio și Kito, alaturi de invitatii lor speciali, ii vor introduce pe vizitatorii Dino Parc in lumea fascinanta a povestilor, provocandu-i totodata sa cante si sa danseze impreuna cu ei. Mai multe detalii, precum si informații despre bilete, se gasesc in evenimentul dedicat de pe Facebook.

Pe 12 iunie, Dino Parc va aniversa 7 ani de la deschidere, iar artista Iuliana Beregoi, cu peste 1 milion de fani in mediul online, impreuna cu binecunoscuta Alina Sorescu si corul ei de copii talentati, Picii lu` Soreasca, vor fi atractiile principale. Vor urca pe scena pentru a sarbatori prin muzica si dans aniversarea parcului cu dinozauri.

Pe 14 august, organizatorii Dino Parc vor avea din nou invitati speciali. Magicianul Robert Tudor va urca pe scena cu o demonstratie de magie extraordinara, in timp ce trupa pentru copii Coloricii va atrage toti membrii familiei, de la cel mai mic si pana la cel mai mare, cu versuri si coregrafii vesele.  

Spectacolele si concertele ce vor avea loc la Dino Parc Rasnov vor fi incluse in pretul biletelor de acces in parc, fara alte taxe suplimentare. 

„Ne dorim ca toată lumea să se poată bucura vara aceasta de atmosfera Dino Parc Râșnov, așa că am hotărât ca anul acesta să organizăm trei spectacole mari și să aducem cinci dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți artiști și cântăreți pentru copii. Suntem extrem de încântați că Europa FM ni s-a alăturat în acest demers și am gândit alături de ei multe alte surprize pentru vizitatorii parcului. Cu ocazia aniversării de 7 ani a Dino Parc vom organiza și un concurs important pe pagina noastră de Facebook, unde vom oferi bilete la lansarea ultimului film din seria Jurassic World pentru majoritatea orașelor din țară”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *