Concertul ,,Andries la unteatru’’ – difuzat gratuit pe Facebook in seara de Paste

Duminica19 aprilie 2020 – ora 20:00, in seara de Pasteunteatru va invita la o intalnire muzicala memorabila, difuzata gratuit pe Facebook si YouTube.

Andries la unteatru– un concert inregistrat in 2017 va fi oferit în dar spectatorilor care au urmarit pana acum in numar mare zecile de transmisiuni online ale productiilor independente.

Simbol al unei generații, Alexandru Andrieș a acceptat invitația organizatorilor de a aduce bucuria muzicii în casele tuturor, alăturându-se campaniei care îi îndeamnă pe iubitorii de teatru să rămână acasă în această perioadă.

19 piese lansate de-a lungul carierei sale impresionante, interpretate live pe scena unteatru, vor însoți spectatorii într-o călătorie muzicală spectaculoasă. Peste o mie de iubitori de muzică și-au anunțat deja intenția de a-și petrece seara de Paște împreună, la concertul transmis online pe pagina de Facebook. Alături de Alexandru Andrieș, publicul îi va vedea pe scenă și pe artiștii Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu.

unteatru continua sa difuzeze inregistrari ale celor mai apreciate spectacole din repertoriu, prin intermediul platformelor de ticketing partenere. Pentru a facilita accesul publicului de pretutindeni la transmisiunile online, pretul biletelor a fost redus la jumatate. Prin achizitionarea lor, spectatorii sustin continuitatea proiectului independent grav afectat in contextul inchiderii tuturor spatiilor culturale. Programul reprezentatiilor transmise perioada urmatoare este disponibil pe www.unteatru.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *